Netflix: Decizia SURPRIZA, Este GRATUIT pentru Toata Lumea

Netflix a anuntat o decizie surpriza care ii vizeaza pe oamenii din toata lumea, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru noi, si cum putem profita.

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere, a luat prin surprindere foarte multa lume cu o decizie care mai mult ca sigur va aduce si multa bucurie pentru destul de multe persoane de pe toata planeta. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa ofere in mod gratuit prin intermediul YouTube filmul Trial of the Chicago 7, lansat cu doar cateva luni in urma in cadrul platformei, el bucurandu-se de un succes destul de mare in randul abonatilor.

Netflix a creat acest film in baza unui scenariu care transpune pe micile ecrane evenimentele din anul 1968 cand americanii au protestat in timpul unei conventii nationale a partidului democrat din SUA. Vorbim despre proteste violente care au avut loc in orasul Chicago, si care au marcat serios americanii in acea perioada, iar Netflix s-a gandit sa transpuna pe micile ecrane o serie de evenimente extrem de importante pentru societatea din SUA.

Netflix: Decizia SURPRIZA, Este GRATUIT pentru Toata Lumea

Netflix surprinde pe toata lumea cu decizia de a oferi Trial of the Chicago 7 in mod gratuit prin intermediul YouTube, iar asta pentru ca in general nu ofera filmele importante fara plata. Acum a facut o exceptie totusi, iar pelicula poate fi vazuta in intregime prin intermediul platformei de video sharing a celor de la Google, deci vorbim despre o veste grozava pentru toata lumea care e interesata sa vada acest film fara a avea abonament.

Netflix stie foarte bine cat de mare este interesul vis-a-vis de acea serie de evenimente, iar decizia sa de a oferi filmul pentru vizionare gratuita are mai mult ca sigur la baza dorinta de a-i ajuta pe oameni sa vada si alta parte a “povestii”. In aceasta idee, toti cei interesati sa vada si adevarul celor care au participat la desfasurarea evenimentelor, si au fost acuzati in proces, vor putea sa faca asta multumita Netflix si a oferirii gratuite a Trial of the Chicago 7.

Netflix ofera in mod gratuit Trial of the Chicago 7 prin intermediul YouTube pentru o perioada limitata de timp iar urmarindu-l veti vedea la lucru unii dintre cei mai populari actori din lume.