Hotatarea privind Huawei P50 PRO care va DEZAMAGI Multi Fani

Huawei P50 PRO are dezvaluita o foarte importanta hotarare luata de catre Huawei, si din pacate ea va dezamagi foarte multi dintre fanii sai.

Hotatarea Huawei P50 PRO

Huawei P50 PRO este urmatorul model important de telefon pe care compania chinezeasca Huawei se pregateste sa il lanseze pentru clientii din toata lumea, dar din pacate se pare ca vestile nu sunt chiar atat de bune cu privire la el. Mai exact, Huawei P50 PRO nu va fi lansat la timp, si nici nu va fi disponibil in cantitati suficiente pentru a acoperi cererea care va exista din partea clientilor din toata lumea, si e posibil ca distributia sa fie initial destul de limitata.

Huawei P50 PRO va fi produs cu intarziere de catre cei de la Huawei, iar informatia aceasta vine de la partenerii companiei chinezesti care au primit mai putine comenzi pentru componente dedicate telefonului. Separat de asta, ele sunt deasemenea intarziate in comparatie cu comenzile pentru modelele anterioare Huawei P50 PRO care au fost lansate de catre compania Huawei, si totul din cauza sanctiunilor care au fost impuse de catre SUA impotriva companiei.

Hotatarea privind Huawei P50 PRO care va DEZAMAGI Multi Fani

Huawei P50 PRO va avea alocate doar o parte din cele 8.8 milioane de procesoare Kirin 9000, produse de TSMC inainte ca sanctiunile cele mai dure impuse de catre SUA sa isi produca efectele. Acest stoc de 8.8 milioane de chip-uri Kirin 9000 a fost impartit intre Huawei Mate 40 Pro, Huawei Mate X2 si Huawei P50 PRO, astfel ca in cel ai bun caz, vor fi puse la vanzare 2 – 2.5 milioane de unitati ale acestei ultime serii, foarte putine in comparatie cu stocurile din 2020.

“Compania a furnizat treptat piese și componente telefoanelor mobile din seria Huawei P50, dar a primit mai puține comenzi pentru această serie decât în anii precedenți. . Comparativ cu anii precedenți, termenul de livrare al companiei pentru noua serie P a fost întârziat.”

Huawei P50 PRO va fi produs in cantitati moderate in comparatie cu Huawei P50, care va fi cel mai popular pentru ca e ieftin, si Huawei P50 PRO Plus, asa ca probabil cateva sute de mii de unitati vor fi disponibile. Exceptand stocurile pe care Huawei le va aloca pentru presa, restul va fi pus in distributie pentru intreaga lume, dar numarul de unitati va fi foarte mic, si Donald Trump este cel care ar trebui sa fie “felicitat” pentru acest lucru.

Huawei P50 PRO va fi un telefon care va veni cu multe noutati care mai mult ca sigur vor atrage atentia multor oameni, dar in lipsa stocurilor suficiente, e greu de spus cat succes ar putea avea.