SCHIMBAREA Windows 10 cu o Modificare IMPORTANTA pentru PC

Windows 10 are parte de o schimbare foarte importanta de la compania Microsoft, iata ce modificari vor fi disponibile pentru noi toti, si cat conteaza.

SCHIMBAREA Windows 10 setari

Windows 10 va avea parte de o schimbare foarte importanta facuta de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre un update major pentru o functionalitate foarte utila pentru multa lume. Mai exact, Windows 10 urmeaza sa aiba facute o serie de schimbari foarte bune pentru aplicatia “Setting” a sistemului de operare in ideea de a fi imbunatatita substantial experienta de care beneficiaza utilizatorii care o folosesc in viata de zi, cu zi.

Windows 10 are in cadrul acestei aplicatii disponibile o serie de setari care ne permit sa personalizam experienta de care avem parte cand ne folosim calculatoarele, si se pare ca Microsoft considera ca e nevoie de imbunatatiri pentru ea. Mai exact, Microsoft se chinuie de ceva vreme sa multe in aplicatia “Settings” o parte dintre setarile care sunt oferite in Control Panel, insa procesul in sine e destul de dificil, as ca in Windows 10 vine o noua schimbare importanta.

SCHIMBAREA Windows 10 cu o Modificare IMPORTANTA pentru PC

SCHIMBAREA Windows 10 setari panou

Windows 10 urmeaza sa afiseze in aplicatia “Settings” o noua interfata in care cei de la Microsoft detaliaza care dintre setarile oferite pana acum prin Control Panel au fost mutate in cadrul noii aplicatii, si pot fi accesate usor de acolo. Decizia este una foarte buna pentru utilizatorii Windows 10, iar asta pentru ca ii ajuta pe oameni sa se familiarizeze mai usor cu functiile de care beneficiaza direct in aceasta aplicatie, si pe care nu le vor mai gasi in cadrul Control Panel.

Windows 10 va avea deasemenea unele dintre meniurile aplicatiei “Settings” combinate de catre cei de la Microsoft pentru ca utilizatorii sa aiba acces mai rapid la setarile care sunt disponibile acolo, si sa nu se mai piarda printre ele. Si aceasta este o veste excelenta pentru ca existau oricum prea multe optiuni dintre care sa alegem, si nu intotdeauna puteam gasi rapid ceea ce voiam sa modificam, asa ca se face in sfarsit ceva bun pentru noi.

Windows 10 va avea toate aceste schimbari implementate ca parte a actualizarii care urmeaza sa fie lansata in cursul urmatoarelor luni, si tot ce vedem va fi prezentat de companie printre noutatile importante.