ATENTIE! Kaufland, Anunt de ULTIMA ORA e GRATUIT in Romania

Kaufland are un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce este gratuit pentru ultima oara, si cum poti profita chiar acum.

atentie kaufland finalitate

Kaufland, cel mai mare lant de hypermarket-uri din Romania, are un anunt de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, si asta pentru ca ofera gratuit ceva de care foarte multa lume se poate bucura. Mai exact, astazi a inceput ultima etapa a concursului prin care Kaufland le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga vouchere valorice pentru cumparaturile pe care le fac atunci cand ii vizieaza magazinele din toata tara.

Kaufland a intrat acum in ultima etapa a concursului prin care ofera mii de vouchere valorice pentru clientii din toata Romania, si vorbim in aceasta ultim etapa de inca 4000 de vouchere pe care le da hypermarket-ul. Cei de la Kaufland au decis sa ofere 4000 de vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare pentru clientii din toata Romania care decid sa isi faca cumparaturile din magazinele sale folosind si aplicatia Kaufland Card, pentru care trebuie un card digital.

ATENTIE! Kaufland, Anunt de ULTIMA ORA e GRATUIT in Romania

Kaufland le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga unul dintre cele 4000 de vouchere daca acestia cheltuie 50 de LEI in cadrul magazinelor sale, si inregistreaza totul in aplicatie. Kaufland Card este cheia pentru a participa la acest concurs, iar asta deoarece achizitiile sunt inregistrate prin intermediul aplicatiei celor de la Kaufland, si asa sunt verificati si castigatorii inainte de a li se acorda premiile pe care le ofera lantul de hypermarket-uri.

Kaufland incheie acum un concurs care a durat o luna de zile, si in cadrul caruia ofera nu mai putin de 16.000 de vouchere cu o valoare foarte mare, iar asta pentru ca in unele saptamani ele au avut si valori de 1000 de LEI. Practic, Kaufland a oferit o baza uriasa de premii pentru romanii din toata tara, cu 16.000 de premii care au adus foarte foarte multa bucurie in randul foarte multor oameni din toata tara, si cu siguranta premiile sale nu se vor opri aici.

Kaufland va termina saptamana aceasta acest concurs, insa mai mult ca sigur vom vedea si altele cu cel putin la fel de multe premii oferite in saptamanile urmatoarea de catre lantul de hypermarket-uri.