Anunt OFICIAL despre GTA 6 care a SURPRINS foarte Multi Fani

anunt GTA 6 single

GTA 6 este iar in centrul atentiei astazi dupa ce un anunt oficial cu privire la noul joc a venit de la CEO-ul companiei Take Two Interactive, cea care detine Rockstar Games, insa nu direct, ci incident, dar in cadrul unei discutii avute cu presa despre viitorul jocurilor companiei.

GTA 6 va fi lansat de catre cei de la Take Two Interactive cu un sistem single-player care sa le permita jucatorilor din intreaga lume sa se bucure de o experienta similara cu cea oferita de catre GTA 5, adica vom controla unul, sau mai multe, personaje principale prin povesti single player.

GTA 6 a fost in centrul unor zvonuri care spuneau ca acest tip de modul va iesi in totalitate din planurile celor de la Rockstar Games pentru noul joc, insa CEO-ul Take Two Interactive spune cu totul altceva, si are incredere in capacitatea companiei de a face jocuri single player importante.

GTA 6 a fost in centrul unor zvonuri care spuneau ca pentru prima oara in istoria jocului vom vedea si un personaj feminim implementat de catre cei de la Rockstar Games pentru jucatori, iar asta ar fi una dintre cele mai importante modificari disponibile.

“Oamenii de la Rockstar Games intenționau să creeze o experiență puternică pentru un singur jucător, o experiență bazată pe poveste. Și Rockstar a fost întotdeauna cunoscut pentru povești grozave și experiențe extraordinare pentru un singur jucător și apoi a dezvoltat, în plus, o oportunitate masivă multiplayer în ultimii ani. Cred că este un memento, nu că am avut nevoie de unul, că Rockstar Games poate face ambele lucruri la cel mai înalt nivel posibil de execuție în afacerea noastră. Oferim o serie de experiențe care variază de la dispozitive mobile hiper-casual, la cele mai complexe, cele mai robuste, single-player și experiențe multiplayer. Și intenționăm să continuăm să facem asta.”

GTA 6 urmeaza sa aiba totul disponibil in momentul in care va fi lansat in mod oficial, dar deocamdata nu se stie foarte clar cand se va intampla acest lucru, desi se speculeaza ca ar trebui sa vedem totul undeva prin 2022, dar nu la inceput, ci pe la final de an.