BCR Romania: SURPRIZA de ULTIMA ORA, e GRATUIT pentru Romani

BCR Romania are o surpriza de ultima ora pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit, si ce trebuie sa faci acum pentru asta.

bcr romania jocuri

BCR Romania a publicat astazi un anunt cu o surpriza de ultima ora pentru romanii din toata tara, iar asta deoarece a decis sa ofere in mod gratuit ceva de care oricine va putea profita. Cei de la BCR Romania vor sa ii ajute pe romani sa se bucure de sarbatorile iernii, cat mai tin, astfel ca la Poiana Brasov organizeaza Winterfest, o provocare in baza careia romanii pot castiga gratuit diverse premii grozave oferite de catre celebra banca romaneasca.

BCR Romania spune ca in perioada 26 – 28 februarie va fi prezenta in Poiana Brasov pentru a organiza Winterfest pentru toti romanii care sunt dornici sa faca ski in aer liber, sa se distreze si sa castige ceva. BCR Romania accepta inscrieri de la oricine stie sa faca ski, cam indiferent de varsta pe care o are, insa desigur ca doar cei care castiga cursele initiate vor si beneficia de premiile pe care le ofera banca pentru clientii romani.

BCR Romania: SURPRIZA de ULTIMA ORA, e GRATUIT pentru Romani

BCR Romania anunta ca premierea pentru acest concurs este facuta de George, adica tot de ea, dar si de Farmec & Gerovital si MOL Romania, deci veti avea ce sa castigati. Premiile vor fi acordate in baza unei jurizari facute de catre arbitri alesi de catre BCR Romania pentru a judeca felul in care fiecare dintre participanti evolueaza pe traseul din Poiana Brasov, asa ca va trebui sa fiti pregatiti sa aveti parte de concurenta serioasa pe partie.

BCR Romania nu e prima banca de la care vedem organizat un concurs de acest gen, si mai mult ca sigur nu va fi ultima, iar asta pentru ca in aceasta perioada romanii merg in numar foarte mare la munte. Atractia este ski-ul, dar separat de el, romanii merg la munte si pentru multiplele activitati care pot fi facute in zapada, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de concurs, ar trebui sa participati pentru ca se desfasoara doar timp de 2 zile.

BCR Romania are toate detaliile despre competitie direct pe website-ul sau, si tot acolo gasiti inclusiv fisa de inscriere, si e obligatoriu sa va inscrieti pentru a avea sansa de a castiga premiile puse in joc.