DACIA Duster 2021: Vestea cea mai PROASTA pentru Noua Masina

DACIA Duster 2021 este unul dintre modelele cele mai asteptate de masini de catre clientii din toata Europa, insa din pacate vine o veste proasta azi.

DACIA Duster 2021 incertitudine

DACIA Duster 2021 era pana acum privit ca modelul facelift din serie de automobile pe care cei de la DACIA le pregatesc pentru lansare in lumea intreaga, si din pacate vorbim despre o veste proasta. Mai exact, se pare ca DACIA Duster 2021 nu ar urma sa fie lansata chiar anul aceasta de catre compania romaneasca, iar asta pentru ca in 2021 e pregatit pentru lansare un cu totul alt model, unul care a aparut in imagini chiar zilele trecute pentru noi.

DACIA Duster 2021 nu mai este in centrul atentiei pentru ca o noua masina de la DACIA, care reprezinta o combinatie intre modelul MCV si cel Lodgy, este testata pentru a fi lansata in 2021. Vorbim doar despre o lansare pentru presa in 2021, iar asta pentru ca acest nou model va fi lansat in reprezentante abia in 2022, in timp ce masina pe care o credeam a fi DACIA Duster 2021 nu prea mai mare sa fie pregatita pentru a fo pusa prea curand in vanzare.

DACIA Duster 2021: Vestea cea mai PROASTA pentru Noua Masina

DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie o versiune foarte similara cu cele pe care Renault pe vinde deja sub brand propriu in diverse tari, in principal Rusia, America de Sud si Orientul Mijlociu. Acel model are o serie de schimbari foarte importante in raport cu modelul actual, astfel ca DACIA Duster 2021 era asteptata ca o masina care sa aduca o serie de schimbari pe care foarte multi dintre clienti le asteptau de ani de zile pentru masinile create de catre DACIA.

DACIA Duster 2021 ar putea fi lansata in 2022, poate pe final de an, insa in 2021 e greu de crezut ca mai fi comercializata avand in vedere ca atentia celor de la DACIA e indreptata spre modelele prezentate in 2020, si cel nou. Mai mult decat atat, criza chip-urilor afecteaza intr-o foarte mare masura grupul Renault, productia fiind deja oprita in doua randuri, si e posibil sa mai fie oprita, astfel ca lansarea DACIA Duster 2021 este deocamdata discutabila.

DACIA Duster 2021 va fi o masina mult mai interesanta decat actualele modele cand va fi lansata, doar ca e nevoie de rabdare pentru ca acest lucru sa se intample, daca se va intampla.