Raiffeisen Bank: Anunt de ULTIMA ORA, Clientii Romani Vizati

Raiffeisen Bank are un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce schimbari a facut, si ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

Raiffeisen Bank personalizare

Raiffeisen Bank are astazi un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o masura importanta pe care banca din tara noastra a luat-o pentru noi. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au actualizat aplicatia RaiPay, disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare Android, aceasta oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a face plati mobile folosind aceste modele de dispozitive, oricand au nevoie de asta.

Raiffeisen Bank spune ca in primul rand a implementat o schimbare pentru RaiPay care le permite clientilor care au carduri de cumparaturi sa vada balanta contului, dar si istoricul tranzactiilor facute cu aplicatia. Aici vorbim despre o imbunatatire demne de laude pentru Raiffeisen Bank, desi ea ar fi trebuit sa existe din start in aplicatie, dar e bine totusi ca s-a gandit sa o implementeze si asta pentru ca multa lume a cerut aceasta functionalitate de ceva vreme.

Raiffeisen Bank: Anunt de ULTIMA ORA, Clientii Romani Vizati

Raiffeisen Bank are deasemenea implementata in aplicatia RaiPay o noua optiune care permite autorizarea tuturor tranzactiilor, indiferent de suma, folosind doar parola pentru aplicatie. Raiffeisen Bank spune deasemenea ca incepand cu aceasta actualizare, clientii sai pot sa isi personalizeze cardurile si sa seteze cate un nume pentru fiecare dintre cardurile care sunt inregistrate in aplicatie, deci veti sti mai usor care dintre ele e folosit, si ce scop are.

Raiffeisen Bank spune in final ca a rezolvat diverse probleme de functionare pe care le-a avut aplicatia sa pana in momentul de fata, si ca a imbunatatit experienta de utilizare. Raiffeisen Bank a facut toate aceste modificari pentru a le oferi clientilor din toata Romania o experienta cat mai buna din toate punctele de vedere, ceea ce pana la urma isi doreste toata lumea de la aplicatiile de mobile banking pe care le instaleaza in propriile telefoane.

Raiffeisen Bank ofera aplicatia RaiPay pentru descarcare gratuita prin intermediul Google Play Store chiar acum, deci o puteti instala in telefonul vostru Android in doar cateva minute.