BANCA Transilvania: Mesaj URIAS pentru TOTI Clientii Romani

BANCA Transilvania are un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii in legatura cu ceea ce transmite.

BANCA Transilvania adoptie

BANCA Transilvania, cea mai mare banca din Romania in momentul de fata, a transmis un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din toata tara, unul despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca vine ca o veste grozava. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania prezinta mai jos care sunt avantajele folosirii telefoanelor pentru plati mobile cu ajutorul aplicatiei BT Pay, una dintre cele mai complexe pentru realizarea acestui tip de tranzactii.

BANCA Transilvania le spune romanilor ca platile facute cu ajutorul BT Pay in Romania pot fi extrem de simple si rapide la oricare dintre POS-urile magazinelor favorite de la care oamenii vor sa cumpere produse. BANCA Transilvania recomanda de foarte multa vreme platile online pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca ele pot ajuta foarte mult la reducerea timpului petrecut in magazine, dar si la evitarea folosirii bancnotelor, sau a monedelor.

BANCA Transilvania: Mesaj URIAS pentru TOTI Clientii Romani

BANCA Transilvania nu spune asta clar, dar aplicatia sa BT Pay este deasemenea foarte utila in a tine evidenta tuturor platilor facute de catre noi, inclusiv cu locatiile in care facem acest lucru. BANCA Transilvania nu este prima banca de la care vedem recomandari atat de importante in momentul de fata, si asta pentru ca in Romania tipul aceste de plati au crescut ca pondere din totalul platilor cu cardul, pandemia de Coronavirus fortand multi romani sa le adopte.

BANCA Transilvania stie cat de importanta este trecerea la platile digitale de acest gen, in raport cu cele standard, astfel ca nu strica sa avem grija sa ne protejam facand plati cu telefoanele in loc de bancnote si monede. BANCA Transilvania vine de ceva vreme cu mesaje de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca toata lumea vrea ca un numar cat mai mare de plati mobile sa fie facute in acest mod in Romania de catre romani.

BANCA Transilvania are o multitudine de alte functii speciale in aplicatia BT Pay pentru utilizatorii de telefoane Android, si cei cu iPhone, in cazul celor din urma putand fi facute plati mobile doar cu Apple Pay.