BRD Romania: Schimbarea IMPORTANTA de care NU Stiu Clientii

BRD Romania a facut o schimbare foarte importanta pentru clientii din toata Romania, insa multi dintre ei nu stiu de ce pot profita chiar acum.

BRD Romania regandire

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, iar pentru clientii sai din toata tara a facut o schimbare foarte importanta, dar multi nu stiu despre existenta ei. Mai exact, cei de la BRD Romania au decis sa lanseze o noua platforma de mobile banking pentru clientii din toata tara, aceasta avand denumirea YOU, si fiind gandita pentru cei care vor sa aiba parte de o experienta mai buna pentru aceste servicii.

BRD Romania a creat platforma YOU inca din anul 2019, iar pe final de 2020 a anuntat in mod oficial ca o pune la dispozitia clientilor dornici sa o testeze, ea fiind deocamdata disponibila tot intr-un fel de versiune beta. Partea buna este ca oricine se poate folosi de ea, deoarece activarea unui cont de utilizator se poate face direct din aplicatia YOU pe care BRD Romania o distribuie prin intermediul App Store si Google Play Store chiar in momentul de fata.

BRD Romania: Schimbarea IMPORTANTA de care NU Stiu Clientii

BRD Romania a creat platforma YOU pentru a le oferi clientilor ceea ce nu au prin intermediul actualei aplicatii MyBRD, deci in loc sa integreze acolo noile functii, au ales sa faca o platforma separata. Partea buna este ca trecerea la platforma YOU aduce benefici idestul de mari pentru clientii BRD Romania, iar aici vorbim despre integrarea unor functii care sunt oferite de catre alte aplicatii de mobile banking ale bancilor din Romania, dar pe care BRD nu le oferea.

BRD Romania vrea sa ofere o aplicatie noua care are integrata si o experienta mult mai buna pentru mobile banking, una care se pare ca nu a putut fi oferita prin MyBRD pentru clientii din Romania. In ciuda noilor functii, cei de la BRD Romania nu au implementat in aceasta aplicatie si un sistem de plati mobile pentru cei care au telefoane cu sistem de operare Android, iar asta ramane una dintre problemele cele mai mari pentru multi dintre clienti.

BRD Romania ofera aplicatia YOU in mod gratuit pentru iPhone si Android, asa ca o puteti descarca chiar acum, si va puteti activa contul in doar cateva minute pentru a-l folosi.