LUNA: Anuntul OFICIAL al NASA care Vizeaza INTREAGA Omenire

LUNA este in centrul unui anunt oficial si important venit de la NASA pentru intreaga omenire, iata ce a dezvaluit agentia spatiala americana pentru noi.

LUNA furtunii

LUNA este iar in centrul unui anunt oficial venit de la NASA, satelitul natural al Pamantului continuand sa fie important pentru agentia spatiala americana, iar acum ea ne vorbeste din nou despre evolutia sa. Mai exact, cei de la NASA vorbesc despre faptul ca in cursul acestui weekend urmeaza sa vedem pe cer o noua luna plina, iar pentru aceasta exista cateva denumiri pe care agentia spatiala americane, mai exact luna zapezii, sau luna furtunii, denumiri tipice pentru o asemenea perioada din an.

LUNA va fi deci timp de 3 zile prezenta completa pe cer, cei de la NASA spunand ca totul va debuta in cursul zilei de joi, si va dura pana in cursul zilei de duminica, astfel ca dupa aceea vom mai avea de asteptat o luna. Cei de la NASA vorbesc si despre felul in care au fost alese denumiri pentru aceste faze ale lunii, ele venind din almanahul indian, astfel ca de aceea unii numesc acest eveniment drept luna zapezii, sau luna furtunii, si nu doar in SUA.

LUNA: Anuntul OFICIAL al NASA care Vizeaza INTREAGA Omenire

LUNA va influenta intreaga omenire in perioada urmatoare pe masura ce va trece prin acest eveniment, si asta pentru ca multe studii au confirmat ceea ce se intampla cand satelitul natural al Pamantului apare complet pe cer. In aceasta idee ne putem astepta ca somnul sa ne fie serios afectat, asta in timp ce luna va afecta si restul vietatilor de pe Pamant, dar va genera si anumite fenomene naturale care se intampla in mod obisnuit in momente de acest gen.

“Următoarea Lună plină va fi sâmbătă dimineața devreme, 27 februarie 2021, care va apărea vizavi de Soare în longitudinea bazată pe Pământ la 3:17 AM EST. Acesta va fi vineri seara de la fusul orar al Alaska spre vest până la Linia Internațională de Date. Luna va apărea plină timp de aproximativ trei zile în această perioadă, de joi seara până duminică dimineața.”

LUNA va fi deasemenea si ceva mai aproape de Pamant ca parte a acestui eveniment, si asta o va face vizibila intr-un format mult mai mare decat in mod obisnuit. Luna va fi vizibila in totalitate pe cer de catre oricine va fi interesat sa o urmareasca, deci nu va fi nevoie de vreun telescop pentru a putea vedea satelitul natural al Pamantului fara vreo problema, iar cum evenimentul va dura doar 3 zile, aveti putin timp pentru a urmari totul in februarie.

LUNA va trece la fiecare 30 de zile prin evenimente similare, doar ca va fi vizibila in marimi diferite pentru ca se va afla la distante diferite in raport cu Pamantul, si e bine sa stiti acest lucru.