WhatsApp: SECRETUL Urias care Vizeaza MILIOANE de Telefoane

WhatsApp are un secret foarte important care vizeaza milioane de utilizatori din intreaga lume, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce se va intampla.

WhatsApp ademenire

WhatsApp a pornit un adevarat razboi cu utilizatorii sai din intreaga lume, iar asta in conditiile in care a ajuns la 2 miliarde de oameni care-i folosesc serviciile, cifrele fiind pana recent in continua crestere. Noul scandal cu privire la noii termeni si conditii de utilizare ai WhatsApp au generat o problema mare pentru companie, si un exod de milioane de oameni, insa razboiul continua, si se pare ca se va intensifica pe masura ce ne apropie de data de 15 mai.

WhatsApp va restrictiona din 15 mai accesul utilizatorilor la anumite functii daca nu accepta noii termeni si conditii, insa intre timp cred ca vor fi facute o serie de schimbari importante pentru aplicatie. Mai exact, cei de la WhatsApp lucreaza de ceva vreme la o serie de noutati foarte bune pe care foarte multa lume le asteapta de ceva vreme, si cred ca le vom vedea inainte ca acest termen sa fie impus de catre companie pentru utilizatorii sai in toata lumea.

WhatsApp: SECRETUL Urias care Vizeaza MILIOANE de Telefoane

WhatsApp va lansa fara dubiu pana in 15 mai sistemul care va permite logarea in multiple dispozitive cu acelasi cont, asa um vedem la alte platforme similare, el fiind in lucru de ceva timp, si cred ca va fi terminat cu celeritate. E una dintre cele mai importante functii noi la care WhatsApp lucreaza de ceva timp, si pe care compania o poate oferi pentru noi, asa ca asteptarile sunt faorte mari in ceea ce priveste aparitia ei cat se poate de curand in telefoane.

WhatsApp va lansa cu siguranta noul mod prin care putem ascunde conversatiile pe care nu le mai dorim, impreuna cu diverse alte modificari mici pe care compania din spatele aplicatiei le are in dezvoltare. Toate acestea sunt mici daca le luam separat, insa impreuna au menirea de a imbunatati intr-o buna masura experienta de care avem parte in cadrul aplicatiei WhatsApp, si lansarea lor pana in 15 mai pare destul de sigura.

WhatsApp va incerca sa-i ademeneasca pe utilizatori sa accepte noii termeni si conditii cu schimbarile acestea, sau cu altele care vor veni, totul in ideea de a nu pierde si mai multi oameni decat a piedut pana acum.