Netflix: Decizia Foarte IMPORTANTA cu Impact pentru Abonati

Netflix a luat o decizie foarte importanta care are impact pentru abonatii sai din toata lumea, iata ce trebuie sa stii despre ceea ce face acum.

netflix mentinere

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, a luat la final de an 2020 o serie de decizii extrem de importante care vizeaza pe mai toti cei care-i folosesc serviciile acum. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa investeasca peste 20 de miliarde de dolari in continut nou doar in cursul anului 2021, si asta in conditiile in care pandemia de Coronavirus a blocat in 2020 filmarile in multe zone de pe glob, dar lucrurile se schimba.

Netflix a confirmat faptul ca in Marea Britanie va investi 1 miliard de euro pentru a crea continut nou in cursul anului 2021, decizia aceasta aducand si o crestere a preturilor pentru abonamentele pe care platforma le are. Cresterea a fost modica pentru abonamentele Netflix din Marea Britanie, insa banii in plus vor fi cu siguranta de ajutor pentru a finanta cresterea substantiala in ceea ce priveste banii investiti pentru a crea continut originale in anul 2021.

Netflix: Decizia Foarte IMPORTANTA cu Impact pentru Abonati

Netflix anunta acum si ca va investi 500 de milioane de euro pentru a crea continut care va fi disponibil in Coreea de Sud pentru abonatii care platesc deja pentru continut in cadrul acestei tari. Ideea de a investi o suma atat de mare in Coreea de Sud arata cat de importanta este aceasta tara pentru cei de la Netflix in momentul de fata, insa asta nu ar trebui sa fie o surpriza, pentru ca in Asia exista foarte multi oameni care fac streaming video.

Netflix va creste cel mai probabil si sumele alocate pentru a produce continut noi in Europa, acolo unde nu a investit extrem de mult, desi exista foarte multi oameni care urmaresc filmele, serialele, documentarele sale. Netflix vrea sa aiba cat mai multi abonati noi in fiecare trimestru fiscal, iar strategia sa de a investi sume colosale pentru continut nou este o cale foarte buna pentru a se asigura de faptul ca isi va duce la indeplinire obiectivul.

Netflix va mai face cu siguranta anunturi privind planurile sale pentru anul 2021, insa pana acum a dezvaluit ca este dispusa sa faca cheltuieli mari pentru a-si atinge obiectivele importante.