BCR Romania: Veste GROZAVA pentru Romani, ce Trebuie sa Stii

BCR Romania are o veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stie toata lumea despre anuntul facut de catre banca.

BCR Romania rezerva

BCR Romania a anuntat o veste grozava pentru clientii din toata Romania, si desigur ca este una pe care nu trebuie sa o ratezi pentru ca vorbim despre o situatie care ar trebui sa fie cunoscuta de toata lumea. Mai exact, cei de la BCR Romania spun mai jos ca oricare dintre clientii sai din Romania isi pot face un descoperit de cont 100% online folosind George, in doar cateva minute clientii putand avea parte de banii care au nevoie, direct de pe telefon.

BCR Romania spune ca tot acest proces care poate fi facut 100% online este disponibil atat de pe telefoanele cu sistem de operare iOS, cat si de pe cele care au instalat Android. Practic, aplicatia George a fost actualizata de catre cei de la BCR Romania destul de recent pentru a oferi posibilitatea de a cere un descoperit de cont in cateva minute, fara a mai merge in vreuna dintre sucursalele sale, asa cum se intampla pana acum pentru aceste proceduri.

BCR Romania: Veste GROZAVA pentru Romani, ce Trebuie sa Stii

BCR Romania spune ca desi clientii sai pot cere un descoperit de cont cand au nevoie de el, daca nu cheltuie banii, nu trebuie sa plateasca ceva pentru faptul ca i-au activat totusi ca fiind disponibili. BCR Romania prezinta totul ca o solutie perfecta pentru clientii care la un moment dat, sau altul, au nevoie foarte rapid de bani pe care sa ii foloseasca pentru orice fel de achizitii, si trebuie sa profitati de ceea ce ofera banca in momentul de fata.

BCR Romania si-a actualizat aplicatia George pentru a oferi o varietate de functionalitati care pana acum erau disponibile doar in agentiile si sucursalele sale din Romania, si asta e o veste grozava. BCR Romania stie foarte bine cat de mare este interesul oamenilor pentru a face totul direct din aplicatiile sale, fara a mai merge in vreuna dintre sucursale, astfel ca decizia de acum este una care nu ar trebui trecuta cu vederea de cineva.

BCR Romania explica pe website-ul sau si conditiile in care clientii pot obtine un descoperit de cont prin intermediul George, asa ca puteti sa aflati foarte rapid daca puteti obtine un descoperit de cont, sau nu.