DIGI Romania: ATENTIE! PROBLEMA Mare de care NU Stiu Romanii

DIGI Romania are milioane de clienti in toata tara, insa foarte multi dintre ei nu stiu despre o problema foarte mare care le poate da mari batai de cap.

DIGI Romania costuri

DIGI Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara noastra, cu peste 10 milioane de clienti in toata tara, un numar impresionant pentru o companie fondata local, fara un grup strain in spate. DIGI Romania are o retea de telefonie mobila care numara 3.7 milioane de clienti, vasta majoritate atrasi multumita preturilor mici si beneficiilor mari care sunt oferite, insa din pacate multi nu stiu despre o foarte mare problema.

DIGI Romania le promite clientilor care au servicii de telefonie mobila mii de minute internationale catre fix si mobil, insa din pacate nu toata lumea stie ca exista o serie de limite extrem de serioase. In primul rand, nu toate tarile din Uniunea Europeana sunt incluse in lista celor catre care clientii DIGI Romania pot suna fara sa plateasca vreun ban, astfel ca Norvegia, Finlanda, Slovacia, Slovenia, Croatia, Letonia, au preturi speciale listate de operator, fara vreun minut gratuit.

DIGI Romania: ATENTIE! PROBLEMA Mare de care NU Stiu Romanii

DIGI Romania costuri apeluri

DIGI Romania ofera minute gratuite in alte tari din Uniunea Europeana, insa din pacate aceste minute sunt oferite doar in anumite retele de telefonie mobila, nu in toate dintre ele. Exista tari precum Germania, Austria, Spania, Ungaria, Italia, si altele cateva, in care doar apelurile facute catre un singur operator sunt gratuite, in ultimele 3 acesta trebuind sa fie DIGI Mobil, iar asta desi DIGI Romania spune ca minutele sunt oferite in “principalele retele de telefonie mobila” din acele tari, desi e clar ca nu e asa.

DIGI Romania percepe tarife nu foarte mari, per minut, pentru apelurile facute in restul retelelor care nu sunt incluse printre cele in care se poate suna gratuit, dar chiar si asa, percepe bani. E posibil ca unii clienti sa nu stie ca nu pot suna chiar oriunde in Europa cu abonamentul DIGI Mobil Optim Nelimitat al DIGI Romania, si sa observe ca au cost suplimentar in abonamentul lunar, fara sa stie exact de unde vine acesta, iar de aici incep si problemele.

DIGI Romania are toate aceste informatii listate pe website-ul sau, inclusiv un formular care le permite oamenilor sa afle daca un numar pe care urmeaza sa il sune poate fi apelat gratuit, sau nu.