Huawei: Decizia foarte IMPORTANTA cu IMPACT in Intreaga Lume

Huawei a luat o decizie foarte importanta care are si un impact foarte mare in intreaga lume, iata ce se intampla, si ce trebuie sa stie toata lumea.

huawei discutii

Huawei este unul dintre cei mai mari producatori de dispozitive electronice din intreaga lume, dupa cum prea bine stiti deja, iar tot dupa cum prea bine stiti, are o problema foarte serioasa din cauza SUA. Americanii au impus o serie de restrictii impotriva Huawei, iar acestea impiedica acum compania sa isi desfasoare activitatea in conditii normale, sa lanseze noi produse revolutionare pe care sa le vanda in intreaga lume, si totul din cauza lui Trump.

Huawei a sperat ca noul presedinte american, Joe Biden, va lua decizii care sa anuleze sanctiunile impuse de catre SUA impotriva companiei, dar acest lucru nu s-a intamplat deocamdata. In aceasta idee, cei de la Huawei ii cer administratiei prezidentiale din SUA sa se uite cu mai mare atentie la aceste sanctiuni, si sa decida sa le ridice, cerand deasemenea o intalnire cu reprezentantii companiei pentru a discuta metode prin care situatia sa fie readusa la normal.

Huawei: Decizia foarte IMPORTANTA cu IMPACT in Intreaga Lume

Huawei ar vrea sa poarte discutii cu reprezentantii administratiei prezidentiale a SUA separat de cele care au loc intre oficialii celor doua guverne, totul in speranta ca ar putea avea mai mult succes cu initiativa sa. Unul dintre vicepresedintii subsidiarei Huawei din SUA sustine ca nu au existat discutii oficiale intre cele doua entitati pana in momentul de fata, insa exista chinezii spera ca acest lucru se va intampla cat se poate de curand pentru rezolvarea problemelor.

Huawei ar vrea ca sanctiunile impuse impotriva sa sa fie ridicate cu prioritate, insa americanii au cu totul alte idei in ceea ce priveste felul in care ar trebui tratate lucrurile, asa ca e improbabil sa vedem schimbari. Deocamdata noua adminsitratie prezidentiala a lui Biden pare sa mearga pe aceeasi linie cu sanctiunile impuse Huawei, si e destul de greu de crezut ca se va schimba foarte curand ceva dina cest punct de vedere in SUA.

Huawei incearca intre timp sa se concentreze si pe alte afaceri pentru a compensa scaderea vanzarilor de telefoane, analizand si o posibila vanzare a diviziei care dezvolta aceste produse.