Auchan: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT pentru TOTI Romanii

Auchan are un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce ofera gratuit, si cum poti profita imediat de tot in magazine.

Auchan emblematic

Auchan are un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti romanii din toata tara, si vorbim despre o veste grozava care putea veni doar de la unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania. Cei de la Auchanau dat de Dragobete startul unui concurs foarte interesant care are in centru produsele romanesti de la brand-uri emblematice, iar cei care le cumpara au sansa de a primi in mod gratuit vouchere de cumparaturi pentru ca participa.

Auchan le cere romanilor sa cumpere din magazinele sale fizice, sau cel online, produsele romanesti care sunt semnate la rafturi ca facand parte din campania sa, si asa intra in extragerea pentru concurs. Auchan ofera vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare pentru toti cei care sunt dornici sa participe la acest concurs special pe care il organizeaza lantul de magazine in Romania, si ar trebui sa profitati de aceasta ocazie pentru a le primi gratuit.

Auchan: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT pentru TOTI Romanii

Auchan emblematic voucher

Auchan are pe website-ul sau listate toate brand-urile care au produse ce fac parte din aceasta campanie speciala, asa ca puteti afla din timp ce trebuie sa cumparati pentru a profita de aceste promotii grozave. Exista zeci de brand-uri romanesti care participa la campania promotionala pe care Auchan o desfasoara intre 24 februarie si 2 martie, deci aveti suficient timp la dispozitie pentru a alege fix ceea ce doriti sa cumparati, cu sanse de a primi gratuit vouchere.

Auchan le cere deasemenea romanilor sa isi inscrie pe website-ul sau bonurile de cumparaturi pentru toate produsele pe care le achizitioneaza, deci sunteti obligati sa faceti si acest lucru, altfel nu veti avea sansa de a primi voucherele. Ideea pe care Auchan o are este una extrem de buna, si desigur ca vor exista foarte multi romani care vor dori sa participe pentru a avea sansa de a primi voucherele care sunt oferite gratuit acum.

Auchan incheie in data de 2 martie aceasta promotie speciala pe care a lansat-o acum, asa ca daca nu profitati rapid de ea, nu veti mai avea sansa de a profita prea curand.