Kaufland: Decizia SURPRIZA pentru Clientii din TOATA Romania

Kaufland a anuntat o decizie surpriza pentru clientii din toata Romania, iata ce se intampla in toate magazinele sale, si cat de importanta este.

Kaufland preferinte

Kaufland a anuntat in mod oficial o decizie surpriza pentru clientii sai din toata Romania, una pe care putini o asteptau chiar in acest moment, insa iata ca vin si vesti foarte bune pentru noi toti acum. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat ca de ieri sunt disponibile o serie noua de oferte pentur clientii care au facut un Kaufland Card pentru a se putea bucura de oferte personalizate pentru cumparaturile pe care le fac in viata de zi, cu zi, in Romania.

Kaufland a creat cardul sau digital pentru a le oferi romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de oferte bazate pe cumparaturile pe care le fac, astfel ca atunci cand mergeti in sectiunea dedicata le veti vedea. Mai jos cei de la Kaufland prezinta cateva reduceri generilce pe care le au oferite pentru toti clientii cu Kaufland Card incepand de ieri, acestea urmand a fi valabila doar pentru cateva zile, asa ca trebuie sa va grabiti si sa profitati de ele.

Kaufland: Decizia SURPRIZA pentru Clientii din TOATA Romania

Kaufland nu are doar aceste promotii, ci are si altele personalizate de care va puteti bucura chiar in acest moment in baza cumparaturilor pe care le-ati facut in toate magazinele pana acum. Kaufland ofera toate voucherele din cadrul aplicatiei sale pentru o perioada limitata de timp, asa ca indiferent ce vreti sa cumparati, ar trebui sa va grabiti, si sa profitati de promotii inainte ca ele sa dispara in totalitate din magazinul sau online, deci fiti atenti.

Kaufland adauga aceste oferte speciale celorlalte pe care le avea deja disponibile de ceva vreme pentru clientii sai din toata Romania, si nu doar in cadrul aplicatiei speciale pe care a facut-o. Kaufland are alte oferte disponibile separat de aceasta aplicatie, si n-ar strica sa va uitati cu mare atentie la toate promotiile pentru a descoperi, tot ceea ce va intereseaza sa cumparati, mai ales ca promotiile sunt oferite pentru o perioada redusa de timp.

Kaufland va actualiza aceste oferte in perioada urmatoare in functie de ceea ce mai are de oferit la pret redus, asa ca grabiti-va sa cumparati tot ceea ce doriti pentru a nu rata sansele exclusive.