Vodafone: Anuntul SPECIAL cu care SURPRINDE Clientii Romani

Vodafone are un anunt special pentru romanii din toata tara, iata cum a decis sa surprinda pe toata lumea, si cat de importanta este masura luata.

Vodafone injumatatire

Vodafonee un nou anunt foarte special pentru romanii din toata tara, si vorbim despre ceva de care ar trebui sa profitati chiar in acest moment pentur a va bucura de beneficii pe masura asteptarilor. Cei de la Vodafone au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de o oferta speciala pentru cartelele preplatite, astfel ca daca isi cumpara o cartela cu numar, vor beneficia de oferta de 8 euro la jumatate de pret, pentru o perioada de timp.

Vodafone le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia la oferta de 8 euro pentru cartelele preplatite de o serie de beneficii extrem de interesante care sunt cu mult sub pretul platit in mod normal pentru ele la abonament. Optiunea de 8 euro pentru cartelele preplatite ale celor de la Vodafone va ofera posibilitatea de a va bucura de 80 GB de trafic de internet, impreuna cu trafic nelimitat in cadrul aplicatiilor Facebook Messenger si WhatsAPp.

Vodafone: Anuntul SPECIAL cu care SURPRINDE Clientii Romani

Vodafone ofera deasemenea minute si SMS-uri nelimitate in reteaua sa, impreuna cu 2000 de minute si SMS-uri nationale, dintre care 1000 sunt internationale, deci se consuma din primele. Din pacate, aceasta optiune pentru cartelele preplatite ale celor de la Vodafone nu include si roaming, dar la pretul de doar 4 euro pe luna nu ar trebui sa va asteptati oricum la asa ceva, si nici la 8 euro, operatorii oferind roaming la optiunile de minim 10 euro.

Vodafone are aceasta oferta disponibila doar pentru o perioada limitata de timp, reducand la jumatate pretul cartelelor sale preplatite doar daca se cumpara una cu numar nou, astfel ca toti cei care au cartele nu se bucura de promotie. Ideea celor de la Vodafone este de a atrage noi numere in reteaua proprie, si s-ar putea sa aiba succes mai mare decat se asteptau, insa desigur ca totul in limita disponibilitatii promotiei aecsteia in Romania.

Vodafone mai are si alte oferte foarte bune pentru utilizatorii de cartele, insa si pentur cei care folosesc abonamente, asa ca trebuie doar sa va uitati la toate dintre ele.