Netflix: Decizia SURPRINZATOARE Anuntata OFICIAL pentru Noi

Netflix a anuntat in mod oficial o decizie surprinzatoare pentru abonatii din intreaga lume, iata ce vrea sa faca, si cat de important este pentru noi.

Netflix diversitate

Netflix a facut in cursul zilelor trecute un anunt surprinzator, dezvaluind in mod oficial o problema cu care se confrunta, dar oferind in acelasi timp si o solutie pentru toata situatia. Cei de la Netflix au publicat in premiera rezultatele unui studiu facut pentru tipurile de actori care sunt folositi in filmele lansate la nivel global, si a ajuns la concluzia ca este nevoie de mai multa diversitate, fiind serios hotarata sa investeasca in acest lucru.

Netflix spune ca va investi 100 de milioane de dolari pentru a diversifica si mai mult tipurile de actori care vor juca in filmele sale, o suma consistenta, dar care pentru companie merita investita in acest proces. Suma aceasta va fi folosita in urmatorii 5 ani pentru a crea o organizatie care sa descopere actori talentati in diverse comunitati din intreaga lume, si sa ii ajute sa invete cum sa devina actori si sa aiba cele mai bune performante pentru a ajunge in productii.

Netflix: Decizia SURPRINZATOARE Anuntata OFICIAL pentru Noi

Netflix a folosit 22 de indicatori pentru a vedea daca in filmele sale sunt inclusi actori din toate categoriile sociale, si compania a descoperit ca are mult de lucru pentru a aduce totul la normal. Netflix a descoperit totusi si lucruri bune, mai exact ca fata de media industriei cinematografice, exista mai multe femei si persoane de culoare in productiile sale, iar prezenta acestora in pozitiile de conducere este chiar mai ridicata decat in cazul altor companii similare.

“Cred că este important ca conținutul să reflecte persoanele care îl urmăresc. Cred că modul în care oamenii se pot conecta la conținut, cu un film grozav sau cu un serial grozav, este că văd ceva din ei în asta, fie că este foarte relatabil, că ar putea arăta ca ei, fie că reflectă o experiență de viață pe care o Am experimentat, de asemenea. A face mai bine înseamnă a stabili și mai multe oportunități pentru ca oamenii din comunitățile subreprezentate să își audă vocea și să închidă în mod intenționat lacunele de capacitate și abilități cu programe de formare acolo unde sunt necesare.”

Netflix vrea totusi sa le ofere mai multor categorii sociale sansa de a fi prezente in filmele sale, asa ca urmeaza sa vedem in urmatoarele productii mai multa diversitate in toate pozitiile. De la actori si pana la regizori, cei de la Netflix vor incerca sa aduca in productii tot felul de profesionisti care in mod normal nu ar avea aceleasi sanse in industria cinematografica din intreaga lume, dar compania americana vrea sa fie mai diversificata decat atat.

Netflix si-a dezvaluit in mod oficial planurile, si acum urmeaza sa vedem cat va dura pana cand va decide sa le si puna in aplicare in masura in care pare sa fie hotarata sa o faca.