Orange: Veste GROZAVA, e GRATUIT pentru Clientii din Romania

Orange a anuntat o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit, si cum poti profita chiar acum de tot.

orange dublare

Orange a decis sa ofere o noua surpriza grozava pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie toti cei care sunt interesati de serviciile operatorului, sau cei care le folosesc deja. Orange are pentru clientii din Romania care vor sa activeze un abonament si un beneficiu special care este descris inclusiv in aceasta pagina, mai exact operatorul oferind trafic de internet suplimentar fata de cel alocat in mod normal pentru clientii din romania.

Orange are aici o oferta speciala pe care o ofera pentru clientii care isi activeaza abonamente in momentul de fata, deci trebuie sa va uitati cu atentie la tot ceea ce este disponibil pentru a nu rata sansa. Mai exact, cei de la Orange au decis sa ofere trafic de internet dublu pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, astfel ca daca acestia decid sa isi activeze un abonament din categoria Fun, vor avea traficul dublat, ajungand aproape de ceea ce se ofera la cartela.

Orange: Veste GROZAVA, e GRATUIT pentru Clientii din Romania

Orange dubleaza intre 15 GB si 40 GB de trafic de internet pe luna pentru toti clientii care aleg abonamentele din categoria Fun, cele cu valori de peste 15 euro avand oricum internet nelimitat oferit. Diferenta mare este data de traficul de roaming si bonusurile de minute pe care Orange le ofera pentru clientii sai care aleg abonamentele din categoria Fun, insa chiar si asa, acum exista la abonamente beneficii aproape la fel de bune precum cele de la cartele.

Orange cere in continuare mai multi bani pentru beneficiile de la abonamente in raport cu cele de la cartele, dar asta vine si cu alte lucruri bonusi, mai exact acces la unele servicii care un sunt disponibile la cartela. 5G e unul dintre aceste beneficii, unele dintre abonamentele celor de la Orange oferind acces la aceasta retea, cu internet nelimitat, deci oricine are un telefon compatibil, se va putea bucura de aceasta tehnologie noua acum.

Orange are ofertele disponibile pentru oricine e interesat de ele, asa ca nu ratati ocazia de a activa un abonament care sa va ofere tot ceea ce va doriti sa primiti de la operator acum.