Huawei “Invata de la Apple”, Hotararea care a SURPRINS Lumea

Huawei invata de la compania Apple, si a lua o hotarare care a surprins pe toata lumea, iata ce face, si cat de important este pentru companie.

Huawei masina

Huawei a luat o hotarare care a surprins intr-o foarte mare masura intreaga lume, iar asta pentru ca intr-un final ea a decis sa faca un nou pas intr-o directie la care nimeni nu se astepta, dar care este foarte importanta. Mai exact, cei de la Huawei s-au gandit sa invete ceva de la Apple, si sa inceapa ca sa produca masini electrice pentru clienti din moment ce in cazul telefoanelor nu prea mai poate sa faca absolut nimic din cauza sanctiunilor din SUA.

Huawei vrea sa faca o masina electrica pe care initial sa o vanda in China, iar asta pentru ca piata automobilelor de acest gen este una in plina ascensiune de cativa ani de zile deja. Huawei ar fi intr-un proces atat de avansat al dezvoltarii acestor modele de masini incat ar putea lansa una chiar pana la finalul acestui an, fiind deja in discutii cu diversi furnizori de componente pentru automobile pentru a reusi sa-si produca masina electrica in 2021.

Huawei “Invata de la Apple”, Hotararea care a SURPRINS Lumea

Huawei discuta cu diversi producatori de tehnologii pentru masini electrice si inteligente, inclusiv cu producatori auto din China, pentru a-si putea fabrica masina electrica si a o lansa pe piata locala in anul 2021. Avand in vedere ca multe dintre acestea sunt companii detinute total sau partial, de statul chinezi, compania Huawei nu va avea probleme foarte mari in a realiza colaborari cu toate aceste entitati pentru a-si putea produce automobilele.

“Huawei din China intenționează să producă vehicule electrice sub propria marcă și ar putea lansa unele modele anul acesta. Huawei Technologies Co Ltd este în discuții cu Changan Automobile deținută de stat și alți producători de automobile pentru a-și folosi uzinele pentru a-și face vehiculele electrice.”

Huawei vrea sa gaseasca o alternativa pentru lipsa posibilitatii de a fabrica telefoane, si se pare ca masinile electrice sunt “urmatoarea frontiera” pentru compania chinezeasca, chiar daca nu e usor sa produce aceste masini. Huawei este totusi foarte hotarata sa incerce sa faca acest lucru, si daca ne uitam la ceea ce a realizat pana acum, e usor de inteles de ce dezvoltarea unei masini electrice nu pare a fi ceva chiar atat de imposibil.

Huawei a vorbit putin despre planurile sale cu privire la dezvoltarea de masini electrice, asa ca ramane de vazut ce anume va mai fi dezvaluit pana in toamna, daca masinile vor fi lansate in 2021.