Samsung GALAXY S22: Vestea GROZAVA cu o Schimbare UIMITOARE

Samsung GALAXY S22 este in centrul unei vesti grozave care anunta si o schimbare foarte importanta pentru noul model de telefon, iata ce va fi oferit.

Samsung GALAXY S22 colaborare

Samsung GALAXY S22 este pregatit pentru lansare de catre compania Samsung in cursul anului viitor, compania coreeana avand planuri mari pentru noul model de telefon la care lucreaza din greu acum. Mai exact, se pare ca in vara urmeaza sa fie dusa la indeplinire o parte foarte importanta a planului companiei, mai exact finalizarea dezvoltarii placii video la care a lucrat impreuna cu cei de la AMD pana in momentul de fata, ea urmand a fi o parte foarte importanta a sa.

Samsung GALAXY S22 va avea o placa video AMD integrata in chip-ul Exynos, iar asta pentru ca lansarea acestei componente urmeaza sa aiba loc in vara acestui an, conform unui foarte cunoscut leaker de informatii cu privire la produsele Samsung. In iunie ar urma sa aiba loc lansarea acestei componente speciale pentru Samsung GALAXY S22, si vorbim despre o decizie foarte buna pe care Samsung vrea sa o ia pentru viitoarele modele de telefoane.

Samsung GALAXY S22: Vestea GROZAVA cu o Schimbare UIMITOARE

Samsung GALAXY S22 cu o placa video AMD, asa cum v-am mai spus deja, urmeaza sa ofere o experienta foarte mult imbunatatita pentru jocuri, unul dintre punctele cheie ale unui telefon. E posibil ca Samsung GALAXY S22 sa oferi performante chiar si net superioare celor pe care le au telefoanele iPhone, care in momentul de fata sunt lideri in acest segment, dar suprematia lor ar trebui sa fie de scurta durata din cauza celor de la AMD.

Samsung GALAXY S22 nu va avea un procesor AMD, ci tot Exynos pentru ca nu a putut fi dezvoltat la timp, ceea ce am mai vazut in trecut in legatura cu acest tip de componente. Daca Samsung GALAXY S22 ar fi avut si un procesor nou, atunci am fi vorbit despre ceva cu adevarat inedit, astfel ca mai avem de asteptat pana in momentul in care asa ceva va putea fi oferit pentur clientii din toata lumea, dar totul pare a fi foarte departe de realizare.

Samsung GALAXY S22 va fi prezentat in primavara anului viitor, nu se stie inca la ce data, asa ca ramane sa vedem ce va fi dezvaluit in mod oficial pentru noi chiar acum.