Raed Arafat: Cea mai MARE Presiune din Pandemia de Coronavirus

Raed Arafat Presiune Pandemia Coronavirus

Raed Arafat a vorbit in cadrul unui interviu despre presiunea cea mai mare resimtita in cadrul pandemiei de Coronavirus care a cuprins toata Romania, si din pacate foarte multa lume este afectata in continuare de ceea ce se intampla in toata tara.

Raed Arafat vorbeste mai jos despre ceea ce a insemnat pandemia de Coronavirus in Romania, si cat de mare a fost presiunea pusa pe toti cei din sistemul medical, iar desi lucrurile acum sunt mai linistite, problemele mari pot reveni oricand.

“Momentele în care am ajuns la faza în care să vedem că trebuie să ducem un bolnav undeva și nu găseam loc, și trebuia să ne rugăm să găsim locuri pentru bolnav; momentele în care aveam loc, voiam să trimitem bolnavul, dar vremea nu ne permitea să o facem cu elicopterul, și știam că bolnavul respectiv are nevoie de sprijin imediat. Astea toate sunt momente de presiune care au fost.

Eram sunat de colegi medici, eram sunat de familii, eram sunat de aparținători – oameni plângeau: “Găsiți o soluție, vă rugăm!”, “De ce nu-l duceți la București?” Toată lumea voia spre București, spre București. Noi voiam să găsim locuri pentru cei care nu aveau loc în București să-i ducem în altă parte!”