Android: ATENTIE! Anuntul MAJOR al Google pentru Telefoane

Android este in centrul unui anunt foarte important care vine cu noutati majore de la compania Google, iata ce a facut pentru noi toti chiar acum.

Android protejare

Android este de departe cel mai folosit sistem de operare pentru telefoane in intreaga lume in momentul de fata, cu un numar impresionant de utilizatori la nivel global, cifrele fiind doar in crestere multumita popularitatii sale. Cei de la Google ofera in mod lunar actualizari pentru Android, in principal de securitate, iar cea pentru luna martie a devenit disponibila pentru cei interesati sa profite de ea, desigur daca e oferita de catre producatorul telefonului.

Android are aceasta actualizare de securitate oferita in mod direct pentru telefoanele din seria Pixel, in timp ce in cazul altor modele de telefoane este nevoie de actualizari oferite de producatorii lor. Aceasta noua actualizare pentru luna martie care este oferita pentru Android este extrem de importanta pentru ca aduce schimbari menite sa protejeze utilizatorii de orice fel de probleme de securitate, si in mod constant sunt descoperite unele noi.

Android: ATENTIE! Anuntul MAJOR al Google pentru Telefoane

Android are rezolvate cateva probleme foarte serioase de catre cei de la Google, ele afectand telefoane din intreaga lume in momentul de fata, deci e imperios necesar ca actualizarea sa fie instalata. Vorbim despre probleme foarte serioase care permit exploatarea telefoanelor cu sistem de operare Android, ceva ce se poate dovedi a fi extrem de problematic pentru oameni din intreaga lume, deci daca aveti actualizare disponibila, instalati-o acum.

Android are printre vulnerabilitatile reparate unele care au fost descoperite de catre persoane din afara companiei Google, insa asta conteaza mai putin pentru ca ele au fost rezolvate deja. Unele dintre ele sunt cunoscute de mai multa vreme, in timp ce altele sunt destul de noi, asa ca este posibil ca unele sa fie exploatate in mod activ in momentul de fata, si asta e o problema foarte serioasa pentru multi dintre cei care utilizeaza telefoanele.

Android va avea distribuita aceasta actualizare de catre diversi producatori in urmatoarele saptamani, asa ca uitati-va cu mare atentie la tot ceea ce va fi oferit de catre acestia pentru noi.