DACIA Duster 2021: Veste PROASTA, Decizia pentru Noul Model

DACIA Duster 2021 are anuntata o veste proasta pentru noul model care va fi lansat anul acesta, iata ce trebuie sa stii in legatura cu el acum.

DACIA Duster 2021 scumpire

DACIA Duster 2021 este versiunea facelift a popularului model de SUV pe care cei de la DACIA se pare ca vor sa il mai vanda in curand, iar asteptarile sunt in continuare foarte mari in ceea ce il priveste. Din pacate, nu vor exista chiar atat de multe modificari pentru versiunea facelift a DACIA Duster 2021 cand va fi lansata, insa ceva ce sigur se va intampla este o crestere de pret pentru modelul nou, ea fiind deja impusa de catre cei de la DACIA pentru modelele actuale.

DACIA Duster 2021 urmeaza sa fie cu cel putin 200 de euro mai scump decat modelele vandute pana acum, cei de la DACIA facand deja majorarea de pret in Franta inainte de a anunta versiunea noua. Actualele modele de SUV de la DACIA sunt vandute cu 200 de euro mai scump incepand de acum, singura exceptie fiind versiunea cea mai ieftina, insa cand DACIA Duster 2021 va fi lansat, va fi mai mult ca sigur la cel putin acest nou pret majorat, sau chiar mai scump.

DACIA Duster 2021: Veste PROASTA, Decizia pentru Noul Model

DACIA Duster 2021 va veni cu modificari mici pentru design, atat in exterior, cat si in interior, insa pe partea de motorizare e putin probabil sa existe imbunatatiri pentru noile modele de masini. DACIA Duster 2021 va arata cel mai probabil fix ca modelele vandute in America de Sud, Rusia, sau Orientul Mijlociu, acolo SUV-urile fiind comercializate sub brand-ul celor de la Renault, deci ramane de vazut cate dintre noutatile acelor modele vor fi oferite in final.

DACIA Duster 2021 va fi totusi pus in vanzare in cursul acestui an in Romania, si noul model va veni cel mai probabil cu unele schimbari bune care sunt asteptate de multa lume. Desigur ca este nevoie de rabdare pentru ca anuntul oficial cu privire la lansarea DACIA Duster 2021 sa fie facut, iar de atunci vom avea de asteptat pentru ca masinile sa ajunga efectiv in reprezentante, procesul fiind lung si ingreunat de ceea ce se intampla acum.

DACIA Duster 2021 ar putea avea lansarea intarziata din cauza problemelor cu procurarea de chip-uri pentru fabricarea componentelor dedicate masinii, acest lucru fiind deja anuntat de catre cei de la Renault, cu productia oprita temporar la DACIA de 2 ori in 2021.