Gaura Neagra: VIDEO ULUITOR, Iata Cum este DISTRUSA o Stea

Gaura neagra este unul dintre obiectele cele mai misterioase din univers, insa acest clip video ne prezinta cum este distrusa in totalitate o stea.

Gaura neagra este unul dintre cele mai misterioase si mai periculoase obiecte din univers, dupa cum prea bine stiti deja multi dintre voi, acest lucru fiind confirmat in repetate randuri de catre oamenii de stiinta. Desi oamenii de stiinta nu isi pot explica multe dintre cele care au loc cand vine vorba despre o gaura neagra, ceea ce au reusit ei sa explice este felul in care un obiect de acest gen poate distruge o intreaga stea care se apropie prea mult de ea.

Gaura neagra nu a fost vreodata explorata de catre cineva, acest lucru fiind cam imposibil in momentul de fata, dupa cum prea bine stiti multi dintre voi, insa in clipul video de mai sus vedem ceva impresionant. Mai exact, vedem o gaura neagra care devoreaza o intreaga stea, si felul in care aceasta este distrusa pe masura ce se apropie de orizontul de evenimente, in acel punct ea nemaiavand vreo scapare in fata obiectului distrugator din univers.

Gaura Neagra: VIDEO ULUITOR, Iata Cum este DISTRUSA o Stea

Gaura neagra distruge complet o stea si o transforma intr-un nor de gaze si particule care ramane prins in jurul sau, dupa cum puteti vedea si mai sus, valuri ale acestora fiind imprastiate in jurul ei. Vorbim despre o raza de sute, sau mii, de ani lumina in care gazele si particulele ramas din acea stea vor fi imprastiate in univers, impreuna cu o cantitate foarte mare de radiatii, vizibila in mod obisnuit in cazuri de acest gen de-a lungul timpului.

Gaura neagra distruge totusi greu o stea, acest proces durand foarte mult timp pentru ca daca ea nu se indreapta direct catre orizontul sau de evenimente, atunci va fi prinsa in orbita. Dupa ce e prinsa in orbita poate dura si milioane de ani pana cand steaua este distrusa de catre o gaura neagra, si multe depind de viteza cu care se deplaseaza ea prin univers in momentul in care este prinsa, deci poate “scapa” destul de usor daca nu se deplaseaza cu o viteza mare.

Gaura neagra este un obiect destructiv din univers, dupa cum mult mai mult ca sigur stiati deja, aceasta nefiind o surpriza pentru cineva pentru ca oamenii de stiinta au observat multe evenimente de acest gen.