WhatsApp: Schimbarile SECRETE pentru MILIOANE de Telefoane

WhatsApp are dezvaluite noi schimbari secrete care ajung in milioane de telefoane din intreaga lume, iata ce trebuie sa stii despre ele chiar acum.

WhatsApp face noi schimbari secrete pentru milioane de telefoane din intreaga lume, compania americana cautand toate oportunitatile posibile pentru a ii bucura pe utilizatorii sai. Prima dintre schimbarile secrete care au fost dezvaluite in mod oficial are legatura cu mesajele vocale primite de la alte persoane, o noua animatie fiind implementata in telefoanele iPhone, iar clipul video de mai sus ne arata cat se poate de clar cum anume va fi oferita.

WhatsApp a implementat aceasta schimbare deocamdata doar in versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele iPhone, fara a exista si vreo modificare de acest gen pentru telefoanele Android. Nu este exclus ca aceasta modificare sa ajunga inclusiv in telefoanele cu sistem de operare Android, cei de la WhatsApp implementand in mod obisnuit segmentat aceste noi functii, dar pana la urma ele ajung sa fie disponibile pentru toata lumea care le doreste.

WhatsApp: Schimbarile SECRETE pentru MILIOANE de Telefoane

WhatsApp are si o alta schimbare secreta facuta pentru utilizatorii din toata lumea, ea vizand tot mesajele vocale, doar ca de aceasta data nu sunt trimise confirmari de citire catre cei care n-au trimis mesajul. Aceasta situatie se intampla daca WhatsApp are dezactivata optiunae de trimitere a confirmarilor de citire, adica nu se trimit deloc pentru mesajele standard, iar de acum nici pentru cele vocale, desi era ciudat sa fie trimise oricum.

WhatsApp a implementat iar aceasta schimbare doar pe iPhone, nu si pe Android, si e logic sa fie integrata in ambele tipuri de telefoane, dar si impreuna cu ceea ce se intampla pentru mesajele scrise. Nu prea e normal ca WhatsApp sa nu trimita confirmari de citire pentru mesajele scrisa, dar sa trimita pentru cele vocale, iar asta pentru ca logic ar fi sa nu trimita confirmari de citire pentru nimic din moment ce utilizatorii asta vor cand activeaza acea optiune.

WhatsApp va lansa in mod public aceste schimbari abia in momentul in care va considera ca ele sunt 100% pregatite pentru a fi oferite in mod public, deci mai avem de asteptat ceva timp pana cand se va intampla asta.