Romania a Vaccinat 1 Milion de Persoane Impotriva Coronavirus

Romania a Vaccinat 1 Milion de Persoane Impotriva Coronavirus

La putin peste 2 luni din momentul initierii campaniei de vaccinare in Romania, iata ca s-a ajuns si la persoana cu numarul de 1.000.000 care a fost vaccinata impotriva Coronavirus, si este vorba despre o femeie in varsta de 86 de ani din Bucuresti.

“România, la un milion de persoane vaccinate
Printre cei vaccinați astăzi, persoana cu numărul 1.000.000 este Valentina Fulga, în vârstă de 86 de ani.
La evenimentul găzduit de Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au participat prim-ministrul Guvernului României, Florin Cîțu, președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, dr. Andrei Baciu. De asemenea, la activitate a luat parte și managerul spitalului, prof. dr. Cătălin Cîrstoiu.
Doamna Fulga a fost vaccinată chiar de coordonatorul campaniei de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiță, care a afirmat că încă de la debutul campaniei de vaccinare a privit cu mare speranță la acest obiectiv, cel de a atinge cifra de un milion.
,,Fiecare om are o poveste, iar povestea doamnei Valentina este o lecție de viață. Ceea ce mi-a lipsit în toată această perioadă a fost contactul cu pacienții mei”, a declarat colonelul Valeriu Gheorghiță.
La ieșirea din centrul de vaccinare, doamna Valentina a primit flori de la conducerea CNCAV. Acest moment a emoționat-o până la lacrimi, iar ea a ținut să mulțumească, simțindu-se onorată să reprezinte acest număr în cadrul procesului de vaccinare.”