WhatsApp: Functia SECRETA care va UIMI MILIOANE de Oameni

WhatsApp are o functie secreta care e ceruta de mult de milioane de oameni, iata cum arata, si cand va fi oferita pentru utilizatorii din toata lumea.

whatsapp indecent

WhatsApp a decis intr-un final sa lanseze o schimbare secreta pentru telefoanele sale pe care milioane de oameni din intreaga lume o cer de foarte, foarte, multa vreme, dar care pana acum nu a fost oferita. Mai exact, vorbim despre faptul ca WhatsApp vrea sa ofere intr-un final o functie care sa le permita oamenilor sa trimita poze care se sterg automat dupa o anumita perioada de timp, functie care a fost oferita de catre cei de la Snapchat de ceva vreme.

WhatsApp lucreaza in momentul de fata la aceasta functionalitate care va schimba intr-o buna masura felul in care oamenii interactioneaza cu aplicatia de mesagerie, ceea ce vine ca o veste grozava. Vorbim despre o functie care le va permite oamenilor sa trimita poze care se sterg automat dupa ce fereastra de chat este inclusa, astfel ca ele nu vor mai putea fi vazute in cadrul WhatsApp decat daca persoanele care le-au trimis initial, le retrimit.

WhatsApp: Functia SECRETA care va UIMI MILIOANE de Oameni

WhatsApp poze autodistrug

WhatsApp aduce aceasta functie foarte populara a Snapchat la foarte mult timp dupa ce ea a fost copiata de catre alte platforme de mesagerie, dar fara prea mult succes pentru ele. Acum WhatsApp va oferi aceasta functionalitate, insa aparent si fara un sistem care sa detecteze daca utilizatorul care vede respectiva poza vrea sa faca si o captura de ecran pentru ca ea sa nu dispara pentru totdeauna din telefonul sau, dar e posibil sa ofere si aceasta functionalitate.

WhatsApp ar putea oferi aceasta functionalitate la fel precum o oferea si Snapchat, iar asta pentru ca in general aceasta functie e folosita pentru a trimite poze incitante catre alte persoane. Desigur ca Snapchat n-a prea reusit sa blocheze salvarea capturilor de ecrane, insa ramane de vazut daca WhatsApp va incerca macar sa faca asa ceva, desi majoritatea celor care asteptau aceasta functie mai mult ca sigur nu-si doresc asa ceva.

WhatsApp lucreaza la functie, si o va oferi in momentul in care ea va fi pregatita pentru a fi oferita in mod oficial, poate chiar inainte de 15 mai, cand se vor face o serie de schimbari foarte mari.