DIGI Romania: IMPORTANTA Decizie pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Romania a luat o foarte importanta decizie pentru milioane de clienti din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu ea.

DIGI Romania flux

DIGI Romania a luat o decizie foarte importanta pentru milioane de clienti din toata Romania, si a anuntat-o in mod oficial pentru toti dintre ei cu nu foarte mult timp in urma, ea aplicandu-se in aceasta perioada. Mai exact, ca parte a strategiei de digitalizare pe care DIGI Romania a pus-o in aplicare incepand cu luna februarie, aplicatia dedicata platformei DIGI Online a fost actualizata pentru telefoanele si tabletele Android, ea avand o interfata mult imbunatatita.

DIGI Romania nu a actualizat inca aplicatia DIGI Online si pentru telefoanele iPhone, insa compania are in plan sa faca acest lucru, inclusiv pentru tabletele iPad, cel mai probabil. DIGI Romania nu a dezvaluit exact cand urmeaza sa ofere prin App Store versiunea actualizata a aplicatiei sale si pentru iOS, insa din moment ce versiunea pentru Android a fost lansata in luna februarie, ne putem astepta ca o actualizare pentru iOS sa vina in luna martie, probabil.

DIGI Romania: IMPORTANTA Decizie pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Romania spune ca a implementat un flux imbunatatit pentru vizualizarea canalelor TV si a filmelor care sunt disponibile in cadrul aplicatiei DIGI Online, interfata fiind substantial modificata pentru a facilita schimbarile. Cei de la DIGI Romania incearca sa le ofere o experienta cat se poate de buna clientilor care vor sa vada tot continutul care este disponibil in cadrul platformei de streaming video la cerere in momentul de fata in Romania, dar totul necesita rabdare.

DIGI Romania trebuie sa isi treaca aplicatia si prin procesul de actualizare standard pentru aplicatiile care sunt publicate in cadrul App Store, astfel ca e nevoie ca cei care se ocupa de procesul de aprobare sa o analizeze. Aceasta procedura poate dura zile, sau saptamani, in functie de complexitatea schimbarilor, astfel ca ramane de vazut cat vom mai astepta dupa aceasta actualizare importanta care va veni pentru aplicatia celor de la DIGI Romania

DIGI Romania mai pregateste cel mai probabil si alte noutati importante pentru clientii sai din toata tara, dar ca de obicei, e nevoie de rabdare pentru ca totul sa fie pus in practica.