ATENTIONARE de la Politia Romana pentru TOTI Oamenii din Tara

ATENTIONARE Politia Romana sanctionare

Politia Romana a emis o noua atentionare foarte importanta pentru toti romanii din toata tara, una despre care ar trebui sa stie oricare dintre romanii care se deplaseaza oriunde prin tara in momentul de fata, restrictiile pandemiei de Coronavirus ramanand active.

Politia Romana a anuntat ca in intre 2 si 3 martie a aplicat nu mai putin de 5087 amenzi contraventionale pentru nerespectarea masurilor de preventie impotriva Coronavirus, semn ca autoritatile se uita cu foarte mare atentie la tot ceea ce se intampla in tara.

“În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 3.523 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 719 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.

Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ziua de 2 martie, 5.087 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 860.950 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, a fost întocmit, ieri, un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.”