WhatsApp: TRUCUL SECRET Pentru Telefoane iPhone si Android

WhatsApp are incepand de acum un nou truc secret pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iata ce pot face cu el in acest moment.

WhatsApp importare

WhatsApp este cea mai mare aplicatie de mesagerie din intreaga lume, si daca pana acum ati asteptat cu nerabdare un truc extrem de important pentru iPhone si Android, ei bine, el a fost lansat in mod oficial. Dupa cateva luni de testare, compania din spatele WhatsApp a decis ca este momentul sa lanseze pentru utilizatorii sai o noua functie care permite folosirea de stickere animate terte pentru a le trimite in mesaje catre orice alte persoane din platforma.

WhatsApp a lucrat intens la aceasta functionalitate, si a decis sa o ofere initial in Brazilia, Iran, Indonezia, astfel ca sutele de milioane de utilizatori din aceste tari vor putea folosi initial aceasta functionalitate. Vorbim practic despre optiunea de a afisa in aplicatie orice fel de stickere animate terte de la orice aplicatii care ne permit sa cream asemenea tipuri de stickere, iar WhatsApp ne va permite sa le trimitem catre oricine dorim, in cateva secunde.

WhatsApp: TRUCUL SECRET Pentru Telefoane iPhone si Android

WhatsApp a avut ceruta aceasta functionalitate de foarte multa vreme de catre sute de milioane de utilizatori cu telefoane iPhone si Android, iar intr-un final iata ca ea ajunge la toata lumea. A fost nevoie de un proces mai lung de dezvoltare pentru ca vorbim despre o functie care nu este usor de creat, dar iata ca s-a ajuns la concluzia ca este suficient de bine pregatita pentru a fi oferita catre utilizatorii WhatsApp din trei tari importante pentru platforma.

WhatsApp nu pare sa aiba restrictii in ceea ce priveste tipurile de stickere animate terte care pot fi incarcate in aplicatie si trimise de catre oameni, deci n-ar trebui sa aveti probleme in a alege cam orice va intereseaza pentru a trimite. Desigur ca atat pentru iPhone, cat si pentru Android exista o multitudine de aplicatii in ambele magazine dedicate pentru a crea acest tip de stickere, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu mare atentie la toate dintre ele in acest moment.

WhatsApp va avea cu siguranta si mai multe surprize grozave pregatite pentru noi, mai ales ca pe 15 mai va trebui sa impuna o decizie foarte serioasa pentru oamenii din toata lumea.