Vodafone: Decizia IMPORTANTA, ce este GRATUIT pentru Clienti

Vodafone a anuntat o decizie importanta pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce ofera gratuit in momentul de fata pentru toata lumea, profita acum.

vodafone martisoare

Vodafone a anuntat in mod oficial o noua decizie foarte importanta si buna pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie toti cei care ii folosesc serviciile in momentul de fata. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat ca in toata luna martie ofera gratuit zeci de martisoare pentru clientii din toata tara, iar acestea vin sub forma unor vouchere in valoare de 300 de LEI care pot fi folosite pentru cumparaturi in cadrul magazinului online Fashion Days.

Vodafone stie foarte bine ca exista foarte multi romani interesati sa primeasca gratuitati, astfel ca oferirea acestor vouchere pentru cei care cumpara obiecte vestimentare, sau de incaltaminte, de la Fashion Days e o idee buna. Vodafone spune ca ofera 31 de martisoare pentru clientii din toata tara, deci cate unul in fiecare zi din luna martie, cu un total de 9300 de LEI in premii de care se pot bucura clientii din toata Romania incepand din data de 1 martie.

Vodafone: Decizia IMPORTANTA, ce este GRATUIT pentru Clienti

Vodafone le cere clientilor care au abonamente de televiziune sa urmareasca posturile DIVA si E! Entertainment pentru a avea sansa de a castiga unul dintre voucherele care sunt oferite acum. Vorbim despre un numar foarte mare de vouchere pe care Vodafone ni le pune la dispozitie, si desigur ca ar fi bine sa profitam cu totii de aceste promotii pentru ca nu se stie cand anume va mai exista o oferta de acest gen de la acest operator de telecomunicatii, sau altul.

Vodafone a mai oferit diverse premii in diverse randuri cand a promovat canalele de televiziune noi pe care le-a adaugat in grila sa de programe, insa acum vorbim despre ceva diferit. Vodafone incearca sa convinga cat mai multi clienti sa se uite la programele de la aceste canale de televiziune, si sa raspunda la intrebari bazate pe ceea ce vad in ele, astfel ca va trebui sa fiti atenti la unele dintre emisiunile preferate pentru a raspunde corect.

Vodafone va incheia concursul in data de 31 martie, deci aveti suficient timp la dispozitie pentru a va bucura de toate aceste promotii care sunt pregatite de catre operator acum.