Telekom: Anuntul SPECIAL, e GRATUIT MILIOANELOR de Clienti

Telekom a publicat un anunt special pentru milioanele de clienti din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea chiar de acum.

Telekom copacul

Telekom a decis ca luna martie trebuie sa fie una speciala pentru clientii sai din toata Romania, iar pentru a putea realiza acest lucru s-a gandit ca ar fi cazul sa mai ofere gratuitati pentru cei care folosesc MyAccount. Cei de la Telekom au avut pana acum vreo cateva saptamani o uriasa tombola lunara cu foarte multe premii extrem de bune, ele fiind oferite pentru cei care instalau si foloseau aplicatia MyAccount a operatorului pentru diverse lucruri.

Telekom continua acum aceasta tombola, doar ca a decis sa includa o serie de premii noi pentru cei care-i folosesc serviciile, si vorbim despre surprize extrem de bune de care lumea se poate bucura. Obligatia pentru clienti este aceeasi de a avea cont in MyAccount si aplicatia instalata in telefoane, apoi Telekom cere platile facturilor prin cont, reincarcari de cartele, si alte actiuni care sunt disponibile acolo pentru serviciile oferite clientilor din toata Romania.

Telekom: Anuntul SPECIAL, e GRATUIT MILIOANELOR de Clienti

Telekom ofera in cadrul acestei noi tombole 3 telefoane iPhone 12, un Robot de aspirare Xiaomi Viomi V2 PRO, un televizor Philips Ultra HD, adica rezolutie 4K, sau un Samsung Galaxy S21. Aceste premii sunt oferite de catre cei de la Telekom pentru reincarcare, insa separat de ele exista si o serie de premii saptamanale care pot fi castigate de catre clientii din toata Romania, dar aici vorbim despre premii care sunt mai putin importante.

Telekom ofera saptamanal 13 telefoane Samsung Galaxy A20s, 13 sterilizatoare Samsung UV Sterilizer, si 13 boxe portabile Bluetooth, deci un total de 39 de premii pentru toata lumea. Telekom incearca sa le ofere clientilor din toata tara un numar cat mai mare de premii de care sa se bucure, si asta in conditiile in care nu trebuie sa facem chiar atat de mare lucru pentru a avea sansa de a le primi gratuit de la operatorul de telcomunicatii acum.

Telekom desfasoara aceasta companie promotionala pentru o perioada lunga de timp, de cateva luni de zile, asa ca veti avea cu siguranta destule sanse pentru a primi gratuit ce va doriti.