Netflix: TRUCURILE SECRETE de care NU Stiu prea Multi Oameni

Netflix are o serie de trucuri secrete despre care foarte multa lume nu stie inca, iata ce este ascuns in aplicatie, si ce trebuie sa stii acum.

netflix trucuri

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere, are cateva secrete care sunt ascunse de multi abonati din intreaga lume, in timp ce multe alte functii sunt cunoscute de mai toata lumea. Astazi vorbim despre trucurile pentru a descarca filme si seriale din platforma Netflix, iar asta pentru ca in aplicatiile pentru iOS si Android este permis acest lucru, insa nu si pe website-ul pe care compania americana l-a facut pentru abonatii sai.

Netflix ofera in primul rand posibilitatea de a descarca filmele si serialele din platforma prin intermediul unui buton care este disponibil direct sub fiecare titlu, apasarea sa incepand procedura de salvare in telefoane si tablete. Aceasta functionalitate este oferita in mod nativ doar pentru utilizare cand suntem conectati la retele WiFi, insa din meniul de setari pentru aplicatia Netflix puteti alege si descarcarea in alte moduri, daca aveti trafic de internet.

Netflix: TRICURILE SECRETE de care NU Stiu prea Multi Oameni

Netflix are deasemenea si o alta functionalitate oferita pentru aplicatia sa, aceasta avand denumirea Smart Downloads, iar aici vorbim despre un sistem inteligent care descarca filme si seriale in functie de ceea ce urmarim. Acest sistem e gandit sa descarce automat continut pe care-l urmarim, spre exemplu episoade dintr-un serial, cei de la Netflix gandind functia pentru a ajuta oamenii sa aiba parte de o experienta fluida cand vine vorba de folosirea aplicatiei.

Netflix a lansat recent si un ultim truc pentru a descarca continut in cadrul aplicatiilor sale, si este vorba despre o functie numita Downloads For You, ea descarcand in mod automat filme si seriale pe care platforma crede ca vrem sa le vedem. Aici Netflix se bazeaza pe sistemul care ofera si recomandari pentru vizionare in cadrul platformei, iar in limita a maxim 5 GB, platforma v genera in mod automat descarcarea de continut in telefoane si tablete.

Netflix a lansat aceasta ultima functie doar pentru Android deocamdata, insa celelalte doua sunt oferite inclusiv pentru iOS, si oricine se poate folosi de ele chiar din acest moment.