Samsung GALAXY S22: Anuntul DEZAMAGITOR pentru Multi Fani

Samsung GALAXY S22 este in centrul unui anunt dezamagitor care vine pentru fanii din intreaga lume, iata ce trebuie sa stie cu totii chiar acum.

Samsung GALAXY S22 incapatanare

Samsung GALAXY S22 este astazi in centrul unui anunt care cel mai probabil va dezamagi foarte multi fani ai companiei Samsung care asteapta cu mare interes lansarea noului model de telefon. Mai exact, desi multa lume se astepta ca Samsung GALAXY S22 sa fie lansat de catre compania Samsung doar cu procesoare de la Qualcomm sau, printr-o minune, de la AMD, se pare ca si in 2021 vom vedea nou procesoare Exynos, care vor fi in continuare inferioare.

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa fie lansat cu un chip Exynos 22xx, o versiune mai noua decat cea 21xx din actualele modele, si asta pentru ca Samsung vrea in continuare sa ofere doar hardware propriu. Avand in vedere ca in vara va fi anuntat primul sau chip care are placa video de la AMD, este cat se poate de clar faptul ca Samsung GALAXY S22 va fi pus in vanzare cu un asemenea chip care va avea placa video fabricata de AMD.

Samsung GALAXY S22: Anuntul DEZAMAGITOR pentru Multi Fani

Samsung GALAXY S22 cu o placa video de la AMD ar trebui sa ajunga din urma telefoanele iPhone, care pana acum nu au avut rival cand vine vorba despre gaming multumita placilor video foarte performante. Se pare ca lucrurile se vor schimba in bine si pentru Samsung GALAXY S22 din acest punct de vedere, asa ca trebuie doar sa avem rabdare si sa asteptam ca schimbarile sa fie facute asa cum si le doresc foarte multi dintre fani.

Samsung GALAXY S22 va fi un telefon foarte important pentru compania coreeana, iar performantele pe care le vor avea vor conta extrem de mult pentru cei care se vor gandi sa il cumpere. Desigur ca la mijloc sunt foarte multe variabile cand vine vorba despre Samsung GALAXY S22 si componentele pe care le va include, daro placa video de la AMD va fi un foarte mare bonus pentru cei interesati sa cumpere aceste modele de telefoane.

Samsung GALAXY S22 va fi prezentat in prima parte a anului viitor de catre compania Samsung, astfel ca mai avem mult de asteptat pana cand va fi dezvaluit in mod oficial pentru toata lumea.