LUNA: INCREDIBILA Descoperire, iata Cum e Pamantul AFECTAT

LUNA este in centrul unui incredibil anunt dezvaluit de catre oamenii de stiinat, iata ce nu stia nimeni pana acum, si cum este afectat Pamantul.

LUNA cometa

LUNA este in centrul unui anunt incredibil cu privire la o descoperire uriasa care a fost facuta de catre oamenii de stiinta, si care afecteaza intreaga omenire pentru ca are in prim-plan si Pamantul. Mai exact, dupa atatia ani in care luna a fost monitorizara de catre oamenii de stiinta, abia acum au anuntat acestia ca aceasta are o coada similara cu cea a unei comete iar particulele care sunt lasate in urma de catre aceasta lovesc Pamantul in calatoria lor.

LUNA are prezentata in imaginea animata de mai jos aceasta coada similara cu cea a unei comete, acolo fiindu-ne dezvaluit si modul in care Pamantul este afectat in timpul in care aceasta isi desfasoara cursul normal in orbita. Aceasta coada pe care o vedem mai jos este reprezentata de particulele care sunt ridicate de pe suprafata de pe luna si aruncate in spatiul cosmic deoarece ea nu are o atmosfera, precum Pamantul, care sa le tina in interior, in loc sa le aruncei in univers.

LUNA: INCREDIBILA Descoperire, iata Cum e Pamantul AFECTAT

LUNA cometa coada

LUNA elibereaza particule de acest gen in univers in mod constant, insa doar cand se interpune intre Pamant si soare, fenomen cunoscut cu denumirea de “luna noua”, aceste particule ajung sa loveasca si planeta noastra. Coada pe care o are luna poate fi vazuta de catre camere speciale indreptaet spre cer, uneori ea aparand mai luminoasa, si alteori mai intunecata, insa telescoapele obisnuite nu pot sa observe aceasta lunga zona plina de particule.

LUNA a avut mai mult ca sigur monitorizat acest fenomen timp de foarte multi ani, dar foarte multa lume abia acum afla despre el, chiar daca oamenii de stiinta au observat cu atentie ce se intampla. Descoperirea este una extrem de importanta, si ne arata inca o data ca exista foarte multe secrelte in ceea ce priveste luna de care noi nu am aflat pana acum, si despre care ar fi bine sa aflam pentru ca sunt foarte importante pentru noi.

LUNA va mai avea dezvaluite si alte secrete in viitor, si mai mult ca sigur exista multe despre care ar fi bine ca toata omenirea sa afle din timp pentru a sti ce se ascunde in spatiul cosmic.