Pamantul: INCREDIBILA Descoperire in PREMIERA pentru Planeta

Pamantul este in centrul unei incredibile descoperiri care a fost dezvaluita in premiera pentru intreaga planeta, iata ce au vazut oamenii de stiinta.

pamant uragan spatial

Pamantul este in centrul unei descoperiri incredibile, iar asta pentru ca planeta noastar este vizata de o premiera care i-a uluit pe cercetatorii de pe intregul glob, si vorbim despre un nou secret dezvaluit. Mai exact, oamenii de stiinta care monitorizeaza cu atentie tot ce se intampla pe pamant au observat deasupra polului nord primul uragan spatial inregistrat vreodata, ceva ce foarte multa lume nici nu credea ca este posibil in cazul nostru.

Pamantul a avut detectat un uragan din plasma cu diametrul de 1000 de kilometri, totul avand loc in partea superioara a atmosferei planetei noastre, si vorbim despre o imagine cu adevarat impresionanta. Conform celor care au observat acest fenomen care s-a desfasurat in partea superioara a atmosferei de pe pamant, se pare ca uraganul spatial a durat nu mai putin de 8 ore, el fiind plasat deasupra popului nord magnetic al planetei noastre.

Pamantul: INCREDIBILA Descoperire in PREMIERA pentru Planeta

Pamantul a fost fix sub acest uragan spatial compus din campuri magnetice si vant solar de foarte mare viteza, el fiind detectat de catre patru sateliti meteorologici care monitorizeaza planeta. Partea interesanta este ca pozitionarea acestui uragan in atmosfera de pe pamant a facut imposibila urmarirea sa cu ochiul liber, astfel ca el a putut fi observat doar cu ajutorul instrumentelor meteorologice speciale care ajuta si la stabilirea starii vremii.

“Până acum, era incert că uraganele cu plasmă spațială existau, așa că este incredibil să demonstrezi acest lucru cu o observație atât de izbitoare. Furtunile tropicale sunt asociate cu cantități uriașe de energie, iar aceste uragane spațiale trebuie create prin transferul neobișnuit de mare și rapid al energiei eoliene solare și a particulelor încărcate în atmosfera superioară a Pământului.”

Pamantul a fost lovit de o ploaie de electroni care a cazut peste partea superioara a atmosferei planetei, insa oamenii nu au fost afectati in vreun fel de ceea ce s-a intamplat. Oamenii de stiinta au fost complet uluiti de ceea ce au descoperit in timp ce monitorizau cu atentie planeta Pamant, ei neavand vreo idee ca uraganele spatiale pot fi reale, ceea ce sugereaza faptul ca inca mai avem multe de vazut in legatura cu acest corp cosmic care ne gazduieste.

Pamantul a avut observat acest uragan spatial cu foarte mult timp in urma, si raportat abia acum, insa intre timp se pare ca nu a mai fost observat vreunul similar deasupra planetei noastre.