WhatsApp: SURPRIZA Uriasa cu un Important SECRET Dezvaluit

WhatsApp are un nou secret foarte important dezvaluit ca o surpriza uriasa pentru utilizatorii de telefoane cu sistem de operare iPhone si Android.

WhatsApp evidentiere

WhatsApp are un nou secret foarte important dezvaluit pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iar cei care folosesc aplicatia in fiecare zi vor fi cel mai probabil foarte bucurosi sa afle ce se va schimba acum. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume o noua schimbare serioasa pentru experienta de care au parte in cadrul aplicatiei, astfel ca o noua functionalitate pentru arhivarea mesajelor va fi oferita.

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la aceasta schimbare majora, ea avand denumirea schimbata de cateva ori de-a lungul procesului de dezvoltare, iar recent ea a fost modificata iar in “Archived Chats”. Ca parte a acestei schimbari, cei de la WhatsApp vor modifica interfata pentru acest sistem de arhivare a conversatiilor, si vor permite mentinerea lor ascunsa chiar daca vin alte mesaje in conversatiile pe care am ales, dintr-un motiv, sau altul, sa le arhivam.

WhatsApp: SURPRIZA Uriasa cu un Important SECRET Dezvaluit

WhatsApp evidentiere conversatii

WhatsApp va afisa o optiune speciala in meniul de setari al aplicatiei pentru a ne permite sa activam, sau sa dezactivam, reafisarea in lista de conversatii a discutiilor pentru care au venit mesaje noi de la interlocutori. Aceasta optiune e foarte importanta pentru ca ea sta la baza schimbarii sistemului “Archived chats” din cadrul WhatsApp, deci va fi mai mult ca sigur utila pentru foarte multi dintre cei care folosesc platforma de mesagerie zilnic pentru a comunica.

WhatsApp evidentiere optiune

WhatsApp va avea deasemenea schimbari pentru interfata acestui sistem, astfel ca in momentul in care avem conversatii arhivate, meniul pentru accesarea sistemului va fi vizibil in partea superioara a celui pentru conversatii. Daca nu avem vreo conversatie arhivata, atunci acesta nu va fi vizibil in acea pozitie, ci va fi afisat la finalul listei de conversatii din cadrul WhatsApp, iar pentru asta nu exista vreo optiune pentru modificarea felului in ca va fi afisata.

WhatsApp pregateste de ceva vreme toate aceste modificari pentru utilizatorii sai din intreaga lume, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie disponibil in mod oficial.