Vodafone: PREMIERA in Romania, ce Ofera GRATUIT pentru 2 Ani

Vodafone a anuntat o premiera impresionanta in Romania, iata ce ofera gratuit pentru clientii sai, si cum poti profita de tot chiar in acest moment.

Vodafone integrare

Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, iar astazi a venit un anunt surprinzator din partea sa, compania marcand si o premiera impresionanta pentru tara noastra. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat in mod oficial ca le ofera clientilor din toata tara nu mai putin de 2 ani de acces gratuit la platforma HBO Go impreuna cu unele abonamente de televiziune, o surpriza cum nu a mai venit de la vreun operator.

Vodafone a surprins acum cateva luni cu decizia de a oferi gratuitate timp de 12 luni pentru Netflix, ceea ce pana la urma nu a fost o premiera, dar ceea ce vedem cu HBO Go este impresionant. Doi ani de gratuitate pentru HBO Go in Romania este o surpriza foarte interesanta pe care cei de la Vodafone o au pregatita pentru clientii lor din toata tara, si daca va gandeati sa schimbati furnizorul de servicii de televiziune, poate ca acum e momentul.

Vodafone: PREMIERA in Romania, ce Ofera GRATUIT pentru 2 Ani

Vodafone incearca sa atraga un numar cat mai mare de abonati in Romania in momentul de fata, si se pare ca e dispusa sa ofere si gratuitati pe masura pentru a-si indeplini obiectivul. Doi ani de HBO si HBO Go gratuit nu e tocmai ceva usor de trecut cu vederea, iar cei de la Vodafone vor dori cu siguranta sa atraga un numar cat mai mare de oameni cat mai repede in propria retea cu promotii care sunt foarte bune, daca e sa fim sinceri.

Vodafone a renuntat la parteneriatul cu Netflix pentru a il crea pe cel cu HBO Go, si vorbim despre o decizie care le aduce clientilor continut de la a doua cea mai mare platforma de streaming video din Romania. Diferenta dintre ele in materie de abonati e mare, dar chiar si asa, la HBO Go exista destule titluri foarte bune de care oricine poate bucura in momentul de fata in tara noastra, asa ca merita sa urmariti filmele si serialele de acolo.

Vodafone are aceasta oferta disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti interesati de ea, ar fi bine sa profitati cat este disponibila pentru toata lumea.