ATENTIONARI de la Politia Romana pentru TOTI Cetatenii din Tara

0

ATENTIONARI Politia Romana sanctiuni weekend

Politia Romana vine astazi cu noi atentionari pentru toti cetatenii din toata tara, si vorbim despre o problema care din pacate inca un se apropie de final, autoritatile publicand cifrele cele mai recente cu privire la sanctiunile aplicate din cauza nerespectarii masurilor de preventie impotriva Coronavirus.

Politia Romana prezinta mai jos cate amenzi au fost date in ultima zi de weekend, un numar impresionant de sanctiuni fiind aplicate de catre autoritati, semn ca inca nu se respecta regulile asa cum ar trebui, dar asta se vede si in cifrele zilnice de infectari.

“În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 2.530 de apeluri la numărul unic de urgență 112.

Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ziua de 7 martie, 6.708 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.537.475 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, a fost întocmite, ieri, 2 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

Reamintim cetățenilor că Ministerul Afacerilor Interne a operaționalizat, începând cu data de 04.07.2020, o linie TELVERDE (0800800165) la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecție sanitară.”