Masura pe care Raed Arafat o Cere cu Aplicare IMEDIATA in Romania

masura raed arafat vaccinare

Raed Arafat, seful DSU, a facut un anunt extrem de important pentru toti romanii din toata tara, si e foarte important ca toata lumea sa stie ce se intampla deoarece vorbim despre o situatie foarte serioasa, numarul de cazuri de infectare cu noul Coronavirus crescand constant in Romania.

Raed Arafat spune ca trebuie crescuta rata de vaccinare in randul populatiei, iar asta pentru a putea frana efectiv cresterea numarului de cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus, iar primul-ministru a dat ieri semnalul, spunand ca vaccinarea pentru categoria a 3-a de persoane va incepe mai repede in unele zone.

“Din păcate, nici virusul nu este cel care a fost acum un an. S-a schimbat, au apărut tulpini noi, se schimbă impactul. Avem o tulpină nouă care se răspândeşte mai repede. Vaccinul nu are un efect instantaneu. Aceasta este încă un motiv de ce trebuie luate măsurile mai rapid.

Deci, asta înseamnă că dacă începem acum să creştem numărul persoanelor vaccinate, un efect serios o să-l avem peste aproximativ două-trei săptămâni.”