Orange: Beneficiul gratuit 2 luni pentru clientii romani

Orange ofera in mod gratuit timp de 2 luni de zile un nou beneficiu pentru clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii despre ce primesti.

Orange probeaza

Orange continua seria vestilor grozave pentru clientii sai din toata Romania, si astazi vine un nou anunt oficial de la operator, doar ca el are la baza o gratuitate care este oferita timp de 2 luni pentru clienti. Mai exact, cei de la Orange au decis sa ofere din nou gratuit timp de 2 luni de zile o optiune extrem de utila pentru clientii sai din toata tara, cu detalii in aceasta pagina, ea permitand vizualizarea unei varietati de filme prin Orange TV Go de oriunde.

Orange a decis ca este cazul sa ofere iar o gratuitate timp de 2 luni de zile pentru optiunea Movie Go Unlimited din Orange TV Go, astfel ca puteti urmari toate filmele disponibile in cadrul sau acum. Cei de la Orange au mai oferit gratuit aceasta optiune pentru clienti si in trecut, in special in perioada starii de urgenta, atunci cand multi oameni aveau nevoie de motive sa ramana in case cat le era interzis sa se plimbe prin tara, insa iata ca totul revine acum.

Orange: Beneficiul gratuit 2 luni pentru clientii romani

Orange le ofera romanilor posibilitatea de a incerca gratuit timp de 2 luni optiunea Movie Go Unlimited, dupa care aceasta va fi tarifata la suma de 1 euro pe luna, extrem de ieftin pentru ceea ce ofera. Pentru ca aceasta optiune e disponibila pentru Orange TV Go, asta inseamna ca le puteti vedea de pe telefoane si tablete, indiferent unde va aflati in Romania, insa nu si in alte zone de pe glob, iar asta din cauza restrictiilor pentru redarea continutului.

Orange are o varietate de filme interesante care sunt disponibile in cadrul Orange TV Go in momentul de fata, si ar fi bine sa profitati de ocazie pentru a testa aceasta optiune acum. Dupa cele 2 luni in care puteti folosi gratuit optiunea celor de la Orange, ar trebui sa aveti deja o idee foarte clara cu privire la utilitatea, sau inutilitatea, ei si va veti putea decide daca merita sa platiti 1 euro pe luna pentru a o avea disponibila in continuare, sau nu.

Orange mai are si multe alte promotii grozave pentru clientii sai din toata tara in momentul de fata, si pe toate le gasiti pe website-ul operatorului de telecomunicatii din tara noastra.