BCR Romania: ATENTIONARE foarte Serioasa catre Toti Clientii

BCR Romania a emis o atentionare foarte serioasa pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce trebuie sa stii, si ce trebuie sa respecti acum.

0

BCR Romania caraus

BCR Romania are o atentionare extrem de serioasa pentru toti clientii sai din toata Romania, una care ar trebui sa fie cunoscuta chiar acum de catre oricine are un cont la banca, si il foloseste pentru tranzactii. Pe website-ul sau, BCR Romania are o sectiune speciala in care ofera sfaturi pentru clientii care au carduri si fac tranzactii zilnic, iar acolo vorbeste despre carausii de bani, o problema care se pare ca in Romania a cam luat amploare in cursul anului 2020.

BCR Romania vorbeste in website-ul sau despre cat de periculos este sa fii caraus de bani, si ca vorbim despre o procedura ilegala despre care foarte multi romani nu stiu prea multe, ea putandu-le genera mari probleme. BCR Romania spune ca un caraus de bani este o persoana care primeste si transfera bani pentru persoane terte, desi acei bani ar fi fost dobanditi ilegal, scopul fiind de a ascunde beneficiarul real al respectivelor sume de bani.

BCR Romania: ATENTIONARE foarte Serioasa catre Toti Clientii

BCR Romania spune ca persoanele care devin carausi de bani primesc comisioane pentru banii pe care ii tranzactioneaza, dar asta ii supune si la riscuri pentru ca ajuta acele persoane terte. BCR Romania spune ca de cele mai multe ori banii care sunt transferati in acest mod sunt obtinuti prin atacuri de tip phishing, malware, licitatii sau vanzari de bunuri fictive, iar prin tranzactiile cu carausii de bani sunt “spalati” si se pierde urma beneficiarilor reali.

BCR Romania spune ca de obicei carausii de bani sunt recrutati prin reclame online, email-uri, toate avand in centru oferte de munca, sau diverse tipuri de colaborari, insa desigur ca nimic nu este real. Totul este gandit pentru a ii pacali pe oameni si a ii convinge sa transfere bani in numele celor care i-au obtinut prin tipurile de fraude mentionate mai sus, iar BCR Romania incearca sa ii ajute pe romani sa evite sa cada in plasa persoanelor care le vor raul.

BCR Romania are aceasta atentionare disponibila pe website-ul sau de ceva vreme, insa nu e tocmai intr-un loc usor de accesat, asa ca e bine sa stiti de ce nu ar trebui sa transferati bani pentru alte persoane prin conturile voastre.