Samsung este Lider in ceea ce Priveste Numarul de Brevete 5G Esentiale

Samsung lider brevete 5g esentiale

Samsung a anuntat astazi ca este lider in ceea ce priveste numarul de brevete 5G esentiale, o realizare extrem de importanta pentru compania coreeana care investeste foarte multi bani anual in dezvoltarea de tehnologii noi pentru clienti.

“București, România – 11 martie 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat că s-a clasat pe primul loc la numărul de brevete 5G esențiale (Standard Essential Patent – SEP), conform unui studiu, realizat de IPlytics, o firmă de cercetare de piață din Berlin, compusă din economiști, oameni de știință și ingineri. Rezultatele au fost publicate într-un raport recent al IPlytics: „Cine conduce în cursa brevetelor 5G? O analiză a domeniului brevetelor esențiale 5G (SEPs) declarate și contribuțiile standardelor sale.”

De asemenea, Samsung a ocupat locul doi în alte două categorii importante: numărul de familii de brevete 5G acordate și active și numărul de familii de brevete acordate și active cu cel puțin unul acordat de EPO (European Patent Office) sau USPTO (United States Patent and Trademark Office).

Anul trecut, Samsung a fost lider în zona brevetelor 5G ca urmare a activităților de cercetare și dezvoltare a standardelor și tehnologiilor 5G.

Samsung a fost pionier în livrarea cu succes a soluțiilor end-to-end 5G, precum chipset-uri, radiouri și componente esențiale de rețea. Prin cercetarea și dezvoltarea continuă, Samsung contribuie la evoluția industriei de rețele 5G cu un portofoliul ce cuprinde produse de top, de la rețele RAN și Core complet virtualizate, la soluții de rețele private și tool-uri de automatizare ce se bazează pe AI. Compania oferă în prezent conectivitate 5G sutelor de milioane de utilizatori din întreaga lume.”