Orange: Surprize oferite Gratuit pentru Foarte Multi Clienti

Orange are o serie de surprize extrem de bune pentru foarte multi clienti, iata ce ofera gratuit, si cum pot beneficia multi dintre romani acum.

Orange apreciere

Orange este unul dintre operatorii caruia ii place sa-si surprinda in mod pozitiv clientii din toata Romania, iar astazi vorbim despre ceva care este oferit gratuit pentru milioane de clienti, cam jumatate din totalul bazei sale. Mai exact, cei de la Orange au lansat in februarie o campanie promotionala speciala prin care au decis sa le ofere clientilor din toata tara nu doar 50 GB de trafic de internet gratuit pentru cartelele prepay, ci mai mult decat atat.

Orange ofera 50 GB de trafic de internet gratuit pentru optiunile prepay de care se pot bucura oricare dintre clientii sai, insa operatorul merge mai departe de atat si le permite oamenilor sa isi dubleze bonusurile. Mai exact, cei de la Orange le permit clientilor sa trimita “felicitari” catre prietenii lor, si sa primeasca pana la 50 GB de trafic de internet, in functie de numarul de trimiteri inregistrate pentru prietenii care au numere in aceeasi retea din tara.

Orange: Surprize oferite Gratuit pentru Foarte Multi Clienti

Orange le permite oamenilor sa trimita oricare “felicitari” vor catre prietenii lor, dar numai primele 5 trimise catre numere diferite ofera si traficul de internet, in cuantum de cate 10 GB fiecare. Este foarte important ca numerele de telefon catre care se trimit “felicitarile” sa fie din reteaua Orange, si sa fie diferite, iar daca ele au primit deja bonusuri care sa totalizeze 50 GB de trafic de internet, atunci ele nu vor mai primi ceva de la operatorul de telecomunicatii.

Orange spune deasemenea ca e nevoie ca persoanele care vor sa beneficieze de aceste bonusuri sa aiba o extraoptiune de minim 5 euro, altfel nu vor primi absolut nimic de la companie. Cerintele pe care Orange le are sunt foarte simple pentru clientii sai, si desigur ca trebuie respectate pentru ca bonusurile de trafic de internet sa fie disponibile, asa ca uitati-va cu atentie la detaliile de pe website-ul companiei pentru a afla informatiile.

Orange desfasoara aceasta promotie speciala pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca ar fi bine sa profitati de tot inainte ca ea sa expire, si nu se stie cand ar mai putea fi oferita.