BCR Romania: Obligatia Pastrata in Continuare pentru Clienti

BCR Romania a decis sa pastreze o obligatie foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii cu privire la ea.

BCR Romania pastrat

BCR Romania a decis de ceva timp sa impuna o obligatie care se aplica pentru toti clientii sai din toata tara, si este una care trebuie respectata pentru ca ea are menirea de a ii proteja pe toti oamenii. Mai exact, cei de la BCR Romania au decis cu ceva timp in urma sa ii oblige pe clientii din toata tara sa faca programare daca vor sa mearga intr-una dintre agentiile sale, si totul pentru a evita situatiile in care prea multi oameni ajung in sucursalele sale la un moment dat.

BCR Romania a creat o pagina speciala in cadrul website-ului sau pentru a le permite oamenilor sa inregistreze o programare pentru a ajunge sa rezolve problemele pe care le au. Programarea ar trebui sa fie ultima solutie a unui client de la BCR Romania care vrea sa rezolve o problema, iar asta pentru ca restul pot fi rezolvate multumita serviciilor online pe care le-a creat banca pentru a le permite oamenilor sa evite prezenta fizica in locatiile sale din tara.

BCR Romania: Obligatia Pastrata in Continuare pentru Clienti

BCR Romania stie foarte bine cat de important este pentru oameni sa mearga fizic intr-o agentie pentru a rezolva probleme, dar asta poate fi facut numai daca faceti o programare in prealabil. Inregistrarea unei programari pentru a merge intr-o locatie a BCR Romania este posibila in doar cateva secunde, sau minute, direct de pe website-ul bancii, insa ar trebui sa va ganditi bine, si sa nu o faceti decat daca aveti intr-adevar nevoie sa vizitati o locatie fizica.

BCR Romania a publicat inclusiv un mesaj pe website-ul sau prin care le spune clientilor ca amanarea ratelor pentru credite poate fi facuta inclusiv prin aplicatia George, si asta nu e singura solutie. Chiar si pentru alte probleme aveti optiunea de a nu merge intr-o agentie pentru a rezolva problemele cu care va confruntati, asa ca totul e accesibil la un click distanta pentru cei care sunt dornici sa profite de acest lucru acum.

BCR Romania are mai multe detalii despre intregul proces chiar pe website-ul sau, asa ca nu trebuie decat sa intrati acolo pentru a vedea ce fel de informatii sunt oferite.