Orange: Surprize pentru Plata Facturii, Reincarcarea Online

Orange are o serie de surprize foarte interesante pentru clientii care isi platesc facturile online, sau fac reincarcari, iata ce pot primi gratuit.

orange recompense

Orange a decis sa le ofere clientilor din toata Romania o serie de surprize gratuite pentru plata online a facturilor pentru abonamente, sau reincarcarea cartelelor prepay, ceva ce e oricum recomandabil. Totusi, pentru cei care inca nu sunt convinsi ca ar trebui sa faca asta, sau pentru cei care o fac si merita recompensati, cei de la Orange au decis sa ofere gratuit o serie de premii extrem de interesante pe care nu oricine le poate castiga chiar atat de usor.

Orange a decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga 1 telefon Samsung GALAXY S21, 5 tablete Samsung GALAXY Tab A7, 5 smartwatch-uri Huawei GT 2, sau 5 soundbar-uri Horizon. Toate aceste premii sunt oferite pentru clienti in baza unei trageri la sorti facuta de catre cei de la Orange dupa ce oamenii decid sa faca plati online pentru facturi, sau reincarcari, folosind platforma MyOrange, sau aplicatia dedicata pentru telefoane.

Orange: Surprize pentru Plata Facturii, Reincarcarea Online

Orange nu impune o suma minima a facturii care trebuie platite, sau o suma minima pentru reincarcare, astfel ca vorbim despre posibilitatea ca oricine sa aiba ocazia de a castiga aceste premii speciale. Cei de la Orange au decis sa ofere aceste premii sperat de ceea ce ofera in mod obisnuit pentru reincarcari, adica bonusuri de trafic de internet, astfel ca pentru clientii sai e vorba doar despre beneficii in plus daca decid sa-si plateasca facturile, sau sa faca reincarcari.

Orange incearca de cateva luni bune sa le ofere clientilor din toata Romania cat mai multe beneficii pentru ceea ce fac online prin conturile de clienti, si aceasta e o noua dovada a seriozitatii sale. Orange spune ca oricare dintre clientii sai din Romania se pot inscrie pentru a participa la aceasta campanie pe care o desfasoara in momentul de fata, astfel ca nu trebuie sa ratati aceasta ocazie daca vreti sa castigati vreunul dintre aceste premii foarte interesante.

Orange mai are si alte promotii pe care le desfasoara pentru clientii sai din toata Romania acum, asa ca uitati-va cu atentie pe website-ul sau pentru a vedea tot ceea ce este disponibil.