DIGI Romania: Mesajul Oficial pentru Clientii din Toate Colturile Tarii

DIGI Romania a publicat un mesaj oficial pentru clientii din toate colturile tarii, iata ce trebuie sa stii daca ii folosesti serviciile acum.

DIGI Romania comedie

DIGI Romania a publicat un mesaj oficial pentru client din toate colturile tarii, si dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre ceva care ar trebui sa ajunga in atentia multora dintre ei. Probabil ca multi stiti deja faptul ca DIGI Romania are un canal special pentru filme si seriale care se numeste Film Now, acesta avand o selectie speciala de productii care pot fi urmarite de catre toti cei care au activata extraoptiunea pentru abonamentul lor de televiziune.

DIGI Romania a transmis mesajul oficial de mai jos chiar pentru acesti clienti din toata tara, si le spune ca in weekend ei pot vedea cateva productii de la Hollywood care au avut succes destul de mare. We’re The Millers este prina dintre ele, insa nu e singura pentru ca Dear John, Dragul meu John, va fi deasemenea transmis, impreuna cu Omul-Păianjen: Departe de casă, acestea urmand a fi transmise la ore diferite de catre DIGI Romania.

DIGI Romania: Mesajul Oficial pentru Clientii din Toate Colturile Tarii

DIGI Romania spune ca toate aceste filme vor putea fi vazute inclusiv prin DIGI Online de catre romanii care au extraoptiunea activa pentru abonamentul lor de televiziune. Aceasta extraoptiune este oferita separat de abonamentele de televiziune de catre DIGI Romania inca din momentul in care a fost facuta, insa chiar si asa, exista destui clienti care au ales sa profite de tot pentru a putea vedea filmele si serialele care sunt oferite prin ea.

DIGI Romania schimba in mod constant filmele si serialele care sunt oferite prin extraoptiunea sa, astfel ca ai sai clienti vor avea parte de cate ceva nou la perioade regulate de timp. Asta este o veste extrem de buna in momentul de fata, si inseamna ca daca alegeti sa platiti un abonament si pentru aceasta extraoptiune, atunci veti avea ocazia de a va bucura de continut foarte bun pe care il veti putea urmari inclusiv prin internet.

DIGI Romania nu e singurul operator de telecomunicatii care ofera o extraoptiune de acest gen pentru clientii sai din tara noastra, asa ca veti gasi ceva similar si la altii.